17 / 05 / 2024

Denizli Karahasanlı Mahallesi satılık arsa

Denizli Karahasanlı Mahallesi satılık arsa

Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Denizli Karahasanlı Mahallesi Yellice Mevkii 'nde yer alan arsayı 22 Ekim 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 560 bin 545 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 95.9 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü), Denizli Çakmak ve Saruhan Mahallesi'nde yer alan 16 adet gayrimenkulü 95 milyon 855 bin 552 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 214 yeni konut!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi projesi projesi yarın satışa çıkıyor.

Denizli Karahasanlı Mahallesi satılık arsa Haberi

Denizli Karahasanlı Mahallesi satılık arsa


Denizli Karahasanlı Mahallesi Yellice Mevkii 'nde yer alan arsanın muhammen bedeli 1 milyon 648 bin lira, geçici teminat bedeli ise 164 bin 858 lira olarak belirlendi. İhale 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için