03 / 05 / 2024

Denizli Merkezefendiye alışveriş merkezi projesi yapılacak

Denizli Merkezefendiye alışveriş merkezi projesi yapılacak

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak ve içinde pazaryeri alışveriş merkezi gibi sosyal alanların olacağı projenin 2 milyon TL’ye malolması bekleniyor.

Denizli Merkezefendi'ye alışveriş merkezi projesi yapılacak!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak ve içinde pazaryeri alışveriş merkezi gibi sosyal alanların olacağı projenin 2 milyon TL’ye malolması bekleniyor.

Pekdemir Alışveriş Mağazaları 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı!

Denizli’de 35 yıldır hizmet veren Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı. Cemal Pekdemir, Çanakkale’de açacakları Boyner Mağazası’nın haberini ilk kez Denizli Gazetesi ve DRT Denizli’ye açıkladı.

Kliksa, online alışveriş haritasını açıkladı!

Kliksa, online alışveriş haritasını açıkladı. Ramazan ayında gece 12:00’den sabah 05:00’e kadar yapılan alışverişler yüzde 60 arttı.Kadınlarda Denizli ve Muğla, erkeklerde Kocaeli ve Antalya öne çıkan iller oldu.

2 bin yıllık çarşı yeniden alışveriş yapılacak hale gelecek!

Denizli'nin Buldan ilçesindeki Tripolis Antik Kenti içinde yer alan kapalı pazar yerinin gün yüzüne çıkarılarak turistik amaçlı alışveriş yapılabilecek hale getirileceği bildirildi.

EGS GYO, EGSPark Denizli Alışveriş, otel ve iş merkezi değerleme raporunu açıkladı!

EGS GYO, EGS Park Denizli Alışveriş, otel ve iş merkezi değerleme raporlarına göre ekspertiz raporunu sundu

TMSF EGS Park Denizli Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) EGS Park Denizli Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı!

TMSF, Denizli Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Meduatı Sigorta Fonu (TMSF), Denizli Alışveriş Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğünü satışa çıkardı. Denizli Alışveriş Merkezi'nin tahmini bedeli 50 milyon dolar

TMSF, Denizli Alışveriş Merkezi'ni 3 Mayıs satışa çıkaracak!

TMSF, Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 'nü EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. borçlarına karşılık 50 milyon Amerikan doları muhammen bedelle, 3 Mayıs 'ta satışa çıkaracak. Tekliflerin, 2 Mayıs 'a kadar teslim edilmeli...

Timaş Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

Topkapı'da 35 bin metrekarelik alana sahip Timaş binası Türkiye'nin ilk spot alışveriş merkezi oldu

Beren Saat evi için alışveriş yaptı

Aşk-ı Memnu dizisinden oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, evi için alışveriş yaptı

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

Denizli Merkezefendiye alışveriş merkezi projesi yapılacak Haberi

Denizli Merkezefendiye alışveriş merkezi projesi yapılacak

Merkezefendi Belediyesi yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Yenimahalle Mahallesi’ne kapalı pazar yeri,bilgi evi ve alışveriş kompleksi yapacak olan belediye, projenin ihalesini tamamladı. Kısa süre içinde de ilk kazmayı vuracak. Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak olan tesisin pazaryeri kısmında 60 tezgah ve 16 müstahsil yer alacak. 2 bin metrekarelik kapalı pazaryerinin yanında bölgede bulunan çocukların yararlanacağı bilgi evi merkezi olarak tasarlandı. Yine kompleks içinde bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayabileceği alışveriş merkezide yer alacak. Kısa süre içinde çalışmaların başlayacağı kompleksin yapımı 1 yıl içinde tamamlanacak ve 2 milyon liraya mal olacak.

Yapılacak olan kompleks ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının karşılanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için bölge...