09 / 05 / 2024

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi altyapı yatırımları

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi altyapı yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Sepanta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sepanta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Aysan Denizli tarafından kuruldu.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Arde 21 İnşaat Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arde 21 İnşaat Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Denizli tarafından kuruldu.

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

Pluss Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pluss Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Mutlu Dur ve Ethem Denizli ortaklığında kuruldu.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Sanayiciler Denizli-Aliağa Limanı arasına raylı sistem istiyor!

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Müjdat Keçeci, Denizli'nin limanlara ulaşmakta halen zorlandığını belirterek, "Demiryolu hala Denizli'den ihracatçı ve ithalatçının yükünü taşıyamıyor." dedi.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Acıselsan Acipayam'ın Denizli'deki arazisinin imar planı değişecek!

Acıselsan Acipayam Seluloz Sanayi, 171 bin 432 metrekare büyüklüğündeki arazilerin gerekli imar değişikliği için Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na başvuru yaptı.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi altyapı yatırımları Haberi

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi altyapı yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent ekonomisi ve istihdamında önemli bir yere sahip olan Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesindeki Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu temini projesini tamamladı. Mermer sektöründe toplu üretim sahası olarak planlanan bölgeye içme suyu hizmeti sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında 1 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa edilirken, 2 adet de içme suyu sondaj kuyusu açıldı. Ayrıca bölgeye 30.000 metre içme suyu iletim hattı döşendi.


Büyükşehir her yerde 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konut alanlarında yaptıkları alt yapı yatırımlarının sanayi ve ticaret merkezlerinde de sürdüğünü belirtti. Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak mermer sanayimizin önemli yerlerinden biri olan Kocabaş Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme...