03 / 05 / 2024

Denizli PAÜ Hastanesi yıkım

Denizli PAÜ Hastanesi yıkım

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı olan PAÜ Hastanesi'nin binasında yıkım çalışmaları başladı.

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.4 milyar TL!

Denizli Şehir Hastanesi'nin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. İhale pazarlık usulü ile yapıldı. Denizli Şehir Hastanesi için bakanlığın belirlediği yaklaşık maliyet: 1 milyar 389 milyon 418 bin 6 TL 84 kuruş oldu.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Yıkımı yapılan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çöktü!

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi...

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Denizli PAÜ Hastanesi'nde yıkıma başlandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı olan PAÜ Hastanesi'nin binasında yıkım çalışmaları başladı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Eski Tavas Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Eski Tavas Devlet Hastanesi binasının durumu meclis gündemine taşındı..

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Denizli PAÜ Hastanesi yıkım Haberi

Denizli PAÜ Hastanesi yıkım

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı halde bulunan PAÜ Hastanesi'nde yıkıma başlandı.

Haber Denizli'de yer alan habere göre, cadde üzerinde uzun yıllar hizmet verdikten sonra birkaç yıldır kapalı olan binada yıkım çalışmaları sırasında iş makinası büyük bir gürültüyle yan yattı.

Olayın geç saatlerinde olması faciayı önlerken, yan yatan iş makinası çekicilerle kaldırıldı. İş kazasında kimseye zarar gelmemesi rahat bir nefes...