16 / 05 / 2024

denizli satılıklar

denizli satılıklar

Denizli İli Kuşpınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 861 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Denizli 3.İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçede, kaç metrekare ev kiralanıyor? İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

Ev kiralamak ve satın almak isteyen vatandaşlar merakla son fiyatları araştırıyor. REIDIN tarafından yapılan araştırma kapsamında, 2 milyon TL'ye satın alınabilecek ve 10 bin TL'ye kiralanabilecek ortalama metrekare konut büyüklükleri açıklandı. İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Sessziliği ve bulaşıklarınızı tertemiz yapan bir fiyatperformans ürünü olan Regal Bulaşık Makinesi, En çok aratılanlar arasında. Fiyatı ile de ön plana çıkan makinenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Regal Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 

İstanbul Balık Hal fiyatları 2022! İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? 14 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık diğer, deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 14 Eylül 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar kaç TL'ye satılıyor? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

denizli satılıklar Haberi

denizli satılıklar
Denizli İli Kuşpınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 861 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma suretiyle Denizli 3.İcra dairesi tarafından 30 Haziran günü saat 14:00'de yapılacak.
İlanın detayları için tıklayın...