29 / 04 / 2024

denizli şehir hastanesi

denizli şehir hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde Denizli'ye yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Denizli Şehir Hastanesi yapımı 3 ay içinde başlayacak!

Türkiye 'de 2013 yılında çalışmalarına başlanan ve 2018 yılına kadar yapılacak olan 34 şehir Hastanesi 'nden birisi de Denizli'de yapılacak.

Denizli Şehir Hastanesi ön yeterlilik ihalesi 14 Kasım'da!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı, Denizli Şehir Hastanesi ön yeterlilik ihalesini 14 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'te yapacak...

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.4 milyar TL!

Denizli Şehir Hastanesi'nin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. İhale pazarlık usulü ile yapıldı. Denizli Şehir Hastanesi için bakanlığın belirlediği yaklaşık maliyet: 1 milyar 389 milyon 418 bin 6 TL 84 kuruş oldu.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

denizli şehir hastanesi Haberi

denizli şehir hastanesi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  partisince 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık 2 ay önce, 18 Aralık'ta toplam yatırım bedeli 1 milyar 350 milyon lirayı bulan 275 kalem eseri resmen hizmete sunduklarını söyleyen Erdoğan, son 17 yılda Denizli'ye 23 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Erdoğan, eğitimde 3 bin 897 derslik, yükseköğrenim öğrencileri için 4 bin 798 kişi kapasiteli yurt binaları açtıklarını belirterek, gelecek yıl da Denizli ve Çivril'de 2 bin 300 kişi kapasiteli yurt binaları açacaklarını müjdeledi.

Şehirdeki ihtiyaç sahiplerine, şehit yakınlarına, yaşlılara, engellilere, asker ailelerine toplam 1,3 milyar lira tutarında destek sağladıklarını belirten Erdoğan, sağlıkta 13'ü hastane 29 tesisi şehre kazandırdıklarını, Denizli için yapımı, ihalesi ve plan...