25 / 07 / 2024

denizli Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi

denizli Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Denizli'de 97 yıl önce vefat eden dededen tarla miras kaldı!

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan kardeşlere 1'inci Dünya Savaşı'nda şehit düştüğünü düşündükleri dedeleri Hüseyin Akar’dan 4 milyon lira değerinde tarla miras kaldı. 

Denizli Baklan'da tarım arazileri birleştiriliyor!

Denizli Baklan Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Gülsever, tarım arazilerini birleştirerek geniş alanda modern tarıma başlanmasını hedefliyor.

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Denizli Albayrak Meydanı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişiminde devam ediyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Denizli'de 75 yıllık dört taş binanın da müze yapılmak üzere yıkılacak olması tepkilere neden oldu!

Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi 'nin bahçesindeki her biri 75 yıllık dört taş binanın da müze yapılmak üzere yıkılacak olması tepkilere neden oldu. Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Cüneyt Zeytinci, "Taş binalara karşı taş kalpli olunmasın" dedi.

Denizli'deki hayırseverlerden eğitime destek!

Denizli'nin Kale ve Honaz ilçelerinde hayırseverler tarafından yapılacak okullar için protokol imzalandı

Rönesans GYO'nun yeni bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Beyazıt!

Ronesans GYO Yönetim Kurulu üyesi Cem Duna istifa etti, yerine bağımsız Yusuf Beyazıt geçti

Tesco Kipa Denizli Saltak Mağazası'nın açılışını yaptı!

Tesco Kipa Denizli Saltak Mağazası'nın açılışını yaptı.

Denizli Honaz'da 16 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Köyü, Gedikkemer Mevkiindeki fabrika, 16 milyon 68 bin 499 TL'den satışa çıkarıldı

Denizli'de Yeşilyayla Villaları Sitesi'nde 180 bin TL'ye icradan vila!

Denizli 1. İcra Müdürlüğü, Denizli ili Merkez ilçesi Bağbaşı mahallesi Yenipınar mevkiindeki Yeşilyayla Villaları Sitesi içindeki villayı 180 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 09 Mart 2012 Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Denizli'de icradan 1 milyon 688 bin TL'ye satılık fabrikası!

Honaz İcra Müdürlüğü, Denizli İli, Honaz İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi, 126 ada, 8 parselde yer alan fabrikayı satışa sunuyor

ADEÜTAŞ'tan Denizli'de satılık 77 bin metrekare arazi!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş, Denizli Sarayköy'deki Karataş Köyü'nde 77 bin metrekare yüzölçümündeki arazisini 30 bin lira geçici teminat ile satışa çıkardı

denizli Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi Haberi

denizli Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf  Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Denizli İdare Mahkemesi, taş binaların özgün yapısının cumhuriyet eğitim projesinin bir parçası olduğuna, taş binaların yapıldığı dönemin mimari ve teknik özelliklerini yansıttığı, kentin sosyo-kültürel yapısına uygun olduğu, depreme dayanıklı oldukları gerekçesiyle korunmalarına karar verdi. Mimarlar kararı, lokma döktürerek...