06 / 05 / 2024

Denizli Serinhisar projeleri

Denizli Serinhisar projeleri

Belirli bir plan dahilinde sürdürülen projelerin bir bir devreye girmesiyle birlikte Denizli Serinhisar şantiye alanına dönüşüyor.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli Serinhisar’da 198 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Serinhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Serinhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Serinhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Serinhisar sosyal konut projesi

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileileri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin Denizli Serinhisar projesinde toplam 23 adet konut yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ'den Denizli Serinhisar'a 178 konut!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli 178 konut ihalesi 3 Haziran'da!

Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Serinhisar 178 konut ihalesi 3 Haziran'da!

Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

TOKİ Serinhisar 148 konutun ihalesi bugün!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TOKİ tarafından Serinhisar'da yapılacak 148 konutun ihalesinin 8 Mayıs günü düzenleneceğini açıkladı.

TOKİ'den Denizli'ye konut ve ticaret merkezi!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut, 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli 148 konut ve ticaret merkezi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut, 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

Denizli Serinhisar projeleri Haberi

Denizli Serinhisar projeleri

2016 yılının yatırımlar yılı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kobaş "Vatandaşımıza 30 Mart'ta ne söz verdiysek hepsini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Çalışmalarımızı büyük bir şevkle ve azimle devam ettiriyoruz" dedi ve gelişmeleri şöyle özetledi. "Çileli ve meşakkatli dönemler yaşadık. Önümüze bin bir türlü engel çıkarıldı. Ancak bir şekilde bu krizler aşıldı dolayısıyla aklın yolu birdir mantığıyla problemleri çözmenin gururu ve sevinci içindeyiz. Meslek Yüksek Okulumuzun temelini Allah'a şükürler olsun attık ve inşaatı fiilen başlamış oldu. Bunun öncesinde ilçe merkezinde hizmet verecek İmam-Hatip Ortaokulu ile İlçe Emniyet Amirliği Hizmet binası inşaatlarında belirli aşama kaydedildi. Yakın bir tarihte İlçe i Müftülüğümüzün binası da yükselmeye başlayacak ve ilçemiz böylelikle büyük bir şantiye alanına dönüşecek" dedi. 


"1987'de İlçe olan Serinhisar'ın kendine ait bir Hükümet...