06 / 05 / 2024

Denizli Skycity metrekare fiyatı

Denizli Skycity metrekare fiyatı

Denizlili işadamları, kentte iş dünyasını uluslararası standartlara taşıyacak olan SKYCITY için gün sayıyor. Kentin ilk ve tek yüksek katlı 'yeni nesil' ofis projesi SKYCITY'nin inşaatında10. kata ulaşıldı.Proje, 2017'nin Nisan ayında teslim edilecek...

Denizli Skycity'de metrekare fiyatı 3 bin 124 TL!

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizlili işadamları, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezi SKYCITY için gün sayıyor.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de 19.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz İlçesi'nde bulunan 30 bin 990 metrekare betonarma boya fabrikası ve müştemilatı vasıflı taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu ihale bedeli 19 milyon 931 bin 910 TL olarak belirlendi. 

Denizli Merkezefendi'de 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Şirinköy Mahallesi'nde yer alan 13 bin 489 metrekare yüzölçümlü tapuda arsa vasıflı gayrimenkul 14 milyon 682 bin 77 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Aqua City Denizli Evleri satılık daire!

1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunulan Aqua City projesi 210 bin 721 metrekare alana sahip. Proje Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Emlak fiyatları en çok Denizli'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Şubat ayı raporu açıklandı.Şubat ayında Denizli’de metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.09 oranında arttı. Denizli emlak fiyatlarının en çok yükseldiği şehir oldu.

Skycity'de 'dövizini bozdur TL’ye sahip çık' kampanyası başladı!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.

Acıselsan Acipayam'ın Denizli'deki arazisinin imar planı değişecek!

Acıselsan Acipayam Seluloz Sanayi, 171 bin 432 metrekare büyüklüğündeki arazilerin gerekli imar değişikliği için Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na başvuru yaptı.

Denizli Skycity Nisan 2017'de teslim edilecek!

Anahtar teslimi Nisan 2017'de gerçekleştirilecek Skycity, iş yaşamındaki alışkanlıkları değiştirmeye hazırlanıyor

Evora Denizli Evleri Mayıs 2019'da teslim!

Evora Denizli Teknik Yapı tarafından turizmin kalbi Denizli'de inşa ediliyor. 115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 1600 daireden oluşuyor. Projede konutların Mayıs 2019'da teslim edilmesi planlanıyor

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

Evora Denizli Konutları ev fiyatları!

Evora Denizli Konutları ev fiyatları 2+1 dairelerde 286 bin TL'den başlıyor. 115 bin metrekare alanda yükselen Evora Denizli'de 1.600 konut olacak...

Denizli'de 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşendi!

Denizli Belediyesi, ilçelere 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşedi. Geçen yıl 17 ilçeye yaklaşık 600 bin metrekare beton kilit parke taşı bu yıl 2 katına çıkarıldı.

Denizli Skycity metrekare fiyatı Haberi

Denizli Skycity metrekare fiyatı

Gelişmiş sanayisi, güçlü şirketleriyle Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Denizli, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni nesil bir iş merkezine kavuşuyor. Denizli'nin kalbinde, Ankara, İzmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada hızla yükselen SKYCITY, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak. 


Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye'de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding iştiraki Pera GYO A.Ş. tarafından inşa dilen SKYCITY, Denizli'nin yeni cazibe merkezi olacak. 

Modern ofis Sadece Ege'nin değil Türkiye'nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında yer alan Denizli'nin uluslararası standartlardaki modern ofis projesi SKYCITY satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


SKYCITY, 52 metrekareden 880 metrekareye uzanan genişliği ve 3.80 metre kat yüksekliğiyle işadamlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek....