05 / 05 / 2024

Denizli Skycity ofis projesi

Denizli Skycity ofis projesi

Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. İki kule halinde tasarlanan Skycity'nin 17 katlı ilk bloğu satışta.

Pera GYO'nun Denizli'deki projesindeki haciz kaldırıldı!

Pera GYO'nun Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına konulan haciz kaldırıldı. 

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz!

Pera GYO Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu kayıtlarına 1 Ekim 2020 2020 tarihinde haciz konuldu. 

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Skycity'de 'dövizini bozdur TL’ye sahip çık' kampanyası başladı!

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.

Denizli Skycity Nisan 2017'de teslim edilecek!

Anahtar teslimi Nisan 2017'de gerçekleştirilecek Skycity, iş yaşamındaki alışkanlıkları değiştirmeye hazırlanıyor

Pera GYO'dan Denizli'ye ofis projesi!

Pera GYO, Denizli Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin yanında 232 bağımsız bölümden oluşan ofis projesi inşa edecek. Pera GYO 232 bağımsız bölümden oluşacak projenin B bloğunun ince inşaat işleri için D.A.B. Mühendislik'le sözleşme imzaladı.

Denizli Skycity'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Denizlili işadamları, kentte iş dünyasını uluslararası standartlara taşıyacak olan SKYCITY için gün sayıyor. Kentin ilk ve tek yüksek katlı 'yeni nesil' ofis projesi SKYCITY'nin inşaatında10. kata ulaşıldı.Proje, 2017'nin Nisan ayında teslim edilecek...

Denizli Skycity'deki ofislerin 3'te 1'i satıldı!

Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı.

Denizli Skycity'de metrekare fiyatı 3 bin 124 TL!

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizlili işadamları, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezi SKYCITY için gün sayıyor.

Teknik Yapı Denizli Evleri satışları ne zaman yapılacak?

Yaklaşık 600 milyon lira değeriyle yükselecek olan proje toplam 12 adadan oluşacak. Projede home ofis, park alışveriş caddesi de bulunuyor. Peki Teknik Yapı Denizli Evleri satışları ne zaman yapılacak?

Pera GYO Denizli ofis blokları için kaba inşaat sözleşmesi imzalandı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Denizli ofis bloklarına ait kaba inşaat sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Denizli Skycity ofis projesi Haberi

Denizli Skycity ofis projesi

Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliğine sahip olan Skycity, şehrin geleceğini temsil ediyor. İki kule halinde tasarlanan Skycity'nin 17 katlı ilk bloğu satışta. Son teknoloji ile donatılmış modern bir ofis projesi aynı zamanda Denizli'nin en yüksek binası olacak. 


Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan projedeki ofisler natamam olarak teslim ediliyor. 

Projede 55 metrekareden 250 metrekareye kadar farklı büyüklükte çalışma alanları bulunuyor.


Vatan




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde  yer aldı...



Global Yatırım Holding'in, gayrimenkul kolundaki iştiraki Pera GYO aracılığıyla, Denizli'de inşa edilen Skycity ofis projesinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Teslimlerin Nisan 2017'de başlayacağı projede metrekare satış fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Şirket yetkilileri projenin Denizlili iş adamlarından büyük ilgi gördüğünü dile getiriyor. 


PROJE 2 ÖDÜL ALDI 


İki kuleden oluşan Skycity'de 140 ofis yer alıyor....