06 / 05 / 2024

Denizli Skycity projesinin özellikleri

Denizli Skycity projesinin özellikleri

Denizlili işadamları, kentte iş dünyasını uluslararası standartlara taşıyacak olan SKYCITY için gün sayıyor. Kentin ilk ve tek yüksek katlı 'yeni nesil' ofis projesi SKYCITY'nin inşaatında10. kata ulaşıldı.Proje, 2017'nin Nisan ayında teslim edilecek...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

TOKİ'den Denizli'ye 393 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Denizli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Denizli TOKİ projesinde 393 konutun dışında 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ Pamukkale projesi için Eylül 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklm Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Pamukkale 492 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Pamukkale projesinin ihalesini 16 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Bekilli 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli 119 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Bekilli projesinin ihalesi 1 Ekim'e ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bekilli projesinin ihalesini 1 Ekim 2021 tarihine erteledi...

TOKİ'den Denizli projesinin zeminine uygunsuz raporu verildiği iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Denizli'de toplu konut yapılan bölgedeki zemine "uygunsuz" raporu verildiği ile ilgili iddialarla açıklama yaptı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun etkileri TBMM gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesinin çevreye etkileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Denizli Baklan 94 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Baklan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te E-İhale yöntemiyle gerçekleştirecek.

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Denizli Skycity projesinin özellikleri Haberi

Denizli Skycity projesinin özellikleri

Gelişmiş sanayisi, güçlü şirketleriyle Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Denizli, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni nesil bir iş merkezine kavuşuyor. Denizli'nin kalbinde, Ankara, İzmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada hızla yükselen SKYCITY, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak. 


Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye'de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding iştiraki Pera GYO A.Ş. tarafından inşa dilen SKYCITY, Denizli'nin yeni cazibe merkezi olacak. 

Modern ofis Sadece Ege'nin değil Türkiye'nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında yer alan Denizli'nin uluslararası standartlardaki modern ofis projesi SKYCITY satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


SKYCITY, 52 metrekareden 880 metrekareye uzanan genişliği ve 3.80 metre kat yüksekliğiyle işadamlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek....