05 / 07 / 2024

denizli taksitle konut

denizli taksitle konut

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci günlerdir merakla beklenen "Dev proje"yi dün Pamukkale'daki Doğa Termal Otel'deki toplantıda açıkladı. Zeybekci Denizli'de dar gelirlilerin ayda 250 TL ödeyerek konuk sahibi olabileceğini söyledi...

Dar gelirliye aylık 20 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Spilkent Toplu Konut Projesi'yle dar gelirli vatandaşları aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi yapacak.  İşte Spilkent Toplu Konut Projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den 9 bin TL taksitle 2+1 konut fırsatı için son gün yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Beypazarı TOKİ 2024 projesinden 9 bin 110 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası yaptığı açıklamada aylık 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…

TOKİ Ankara 2024 başvuruları resmen başladı! Başkentte 9 bin 110 taksitle 2+1 konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den 7 bin 540 lira taksitle 2+1 konut için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 7 bin 546 TL taksitle konut fırsatı için başvurular bugün sona eriyor. 

Yastık altında 2 bin TL'si olana TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 7 bin TL taksitle!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale projesi için başvurular başlıyor. Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği projeden 6.964,03 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı, başvurular başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular 3 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

TOKİ yeni kampanyasını duyurdu! 7 bin 540 TL taksitle 2+1 konut için E-devlet'ten adım adım nasıl başvurulur? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde 7 bin 540 TL taksitle konut satacağını duyurdu. Peki TOKİ'nin Haziran 2024 projeleri için adım adım nasıl başvuru yapılır?

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 14 bin 750 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14 bin 750 TL taksitle konut satacak. 2 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi bugün itibarıyla başladı.

TOKİ'den 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün! Başvurular resmen sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TOKİ Ankara projesi için başvurular bugün resmen sona eriyor...

denizli taksitle konut Haberi

denizli taksitle konut


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, aylık 250 TL karşılığında 25 bin konut yapacaklarını açıkladı. Zeybekci, projeden yararlanmak isteyen vatandaşların, bugünden itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi belediyelerine başvurabilecekleri söyledi.

Bakan Nihat Zeybekci, günlerdir merakla beklenen "Dev proje"yi dün Pamukkale'daki Doğa Termal Otel'deki toplantıda açıkladı. Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Bakan Zeybekci, "Belediye başkanlığı dönemimden itibaren birçok kent projesine öncülük ettik. Denizli'de Aktepe bölgesinde kaçak yapılara izin vermedik. Yasal konutları faaliyete geçirdik. Bu sayede kiralar düştü, istediğimizi elde ettik. Birçok ilçede de TOKİ ile birlikte konutlar yaptık" dedi. 


Acil ihtiyaç var

Geçen yıllarda Denizli'de yeniden ev sorununun başladığının kaydeden Zeybekci şöyle konuştu:...