16 / 05 / 2024

Denizli Tavastaki eski hastane ne olacak

Denizli Tavastaki eski hastane ne olacak

Denizli'nin Tavas ilçesindeki eski devlet hastanesi binasının durumu hakkında CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 3 sorudan oluşan yazılı soru önergesi hazırladı..

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

Denizli'ye yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha inşa ediyor.

Eski Tavas Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Eski Tavas Devlet Hastanesi binasının durumu meclis gündemine taşındı..

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eski hükümet konağındaki "Yaşam ve Kültür Merkezi" projesinde sona gelindi.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

Denizli Tavas'taki eski devlet hastanesi binası meclis gündeminde!

Denizli'nin Tavas ilçesindeki eski devlet hastanesi binasının durumu hakkında CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 3 sorudan oluşan yazılı soru önergesi hazırladı..

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Aqua City Denizli fiyat listesi!

Aqua City Denizli fiyat listesi bilgisine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Eski EGS Park alanında inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Denizli'de toplu ulaşımda eski kartlar 31 Ekim'den itibaren kullanılmayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerde paralı binişleri kaldırıp ulaşımda yeni bir dönemin başlangıcı olarak sunduğu Denizli Kart, kullanımı yaklaşık 50 bini bulurken, eski kart kullanımının 31 Ekim'e kadar süreceği kaydedildi

Denizli Güney Şelalesi heyelanın ardından ziyarete açıldı!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından alınan bilgiye göre Denizli’nin Güney ilçesindeki Güney Şelalesi, çökmesinin ardından heyelan bölgesinde yapılan düzenlemelerle şelalenin suyu tekrar eski yerine verilerek, ziyarete açıldı.

Hakan Arslan: Denizli merkezde ev yapacak arsa kalmadı!

Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, şehir merkezinde konut yapacak arsa kalmadığını dile getirdi. Kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılarak yenisinin yapılmasının talebi karşılamıyor dedi...

Denizli'deki Güney Şelalesi yeni çehresiyle turizme hazırlanıyor!

Milli Parklar Genel Müdürlüğü' nün tabiat anıtı olarak tescil ettiği Denizli' deki Güney Şelalesi, 'heyelan' la yıkılması ve yerinin değiştirilmesinin ardından eski görünümüne kavuşmaya başladı...

Denizli Tavastaki eski hastane ne olacak Haberi

Denizli Tavastaki eski hastane ne olacak


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Tavas ilçesindeki eski devlet hastanesi binasına ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Basmacı önergesinde "Denizli İli Tavas İlçesinde Ağustos 2016 döneminde 101 yataklı yeni devlet hastanesi açıldıktan sonra, yıllardır hizmet veren eski devlet hastanesi atıl duruma düşmüştü. Yeni devlet hastanesinin açılmasının üzerinden yaklaşık olarak 5 ay geçmesine rağmen,eski hastane ile ilgili hastaneyi koruma konusunda herhangi bir girişim yapılmadığı gibi camlarının kırıldığı binanın tahrip edildiği yönünde basında haberler yer almaktadır.


Eski devlet hastanesi geçmişte bölgede bulunan binlerce halka hizmet vermesi ve milli servet olması sebebi ile bazı kişi ve kişiler tarafından tahrip edilmesi Tavas Halkını oldukça üzmüştür." diyerek 3 soru sordu.


Basmacı'nın soruları

Soru 1-Eski Tavas Devlet Hastanesine saldıran binaları tahrip...