29 / 04 / 2024

denizli teleferiği ne zaman açılacak

denizli teleferiği ne zaman açılacak

Denizli’nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin çıktığını söyleyen Zeybekci, “Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz” dedi.

Denizli Teleferiği hizmete açıldı!

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Denizli'deki teleferik tesisi 15 Ekim'de açılacak!

Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Yaşayan bir tesis hazırlıyoruz" dedi.

Denizli teleferiğe kavuşuyor!

Denizli Belediyesi´nin teleferik projesinde geri sayıma başlandı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan kentin ilk teleferik sistemi ile yerli ve yabancı turistin bölgeye çekilmesi hedefleniyor...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Konut alana devlet desteği ne zaman?

26 Şubat 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik gereğince konut alana devlet desteği yapılacak. Peki, konut alana devlet desteği ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 300 adet daire emeklilere özel satışta. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

denizli teleferiği ne zaman açılacak Haberi

denizli teleferiği ne zaman açılacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Denizli Belediyesi tarafından 38 milyon lira harcanarak 1.5 yılda tamamlanan teleferiğin açılışını yaptı. 2004 yılında yola çıkarken "yapacaklarımıza onların hayali bile yetmez" dediklerini hatırlatan Zeybekci, o tarihten itibaren hayalini kurdukları her şeyi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. 2004'te Denizli'nin Dinar'a, Buharkent'e, Nazilli'ye özenen bir kent olduğunu kaydeden Zeybekci, "Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz" dedi. 


10 milyon turist hedefleniyor 


Denizli'nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin gün yüzüne çıktığını anlatan Zeybekci, Denizli'ye yılda 10 milyon konaklamalı turist çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Bakan Zeybekci, "10 milyon turistin ağırlandığı bir şehir hayal ediyoruz. Şu an 2 milyon turist geliyor ama şehirde kalmıyor. Pamukkale'den dönüyor. Yüksek...