15 / 05 / 2024

Denizli teleferik ihale ilanı

Denizli teleferik ihale ilanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre önce inşaatına başladığı teleferik projesinde, başlangıç istasyonu tamamlanırken, tesisin çatı montajına hazır hale getirildiği ifade edildi. Hat; 9 direkten oluşacak...

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

TOKİ Denizli projesi için resmen Eylül 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Denizli 2023 projesi le ilgili detaylar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 159 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ Denizli projesinde toplam 159 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Denizli'de 19.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz İlçesi'nde bulunan 30 bin 990 metrekare betonarma boya fabrikası ve müştemilatı vasıflı taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu ihale bedeli 19 milyon 931 bin 910 TL olarak belirlendi. 

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 8'inci ihalesi yarın!

Aydın-Denizli Otoyolu için, yap işlet devret modelli dört ihale yapıldı. Dördü de iptal edildi. Bir ihale ise ertelendi. Önceki yıllarda da açılıp iptal edilmiş üç ihale bulunuyor. Yarın, otoyol için bir ihale daha gerçekleştirilecek...

Aydın-Denizli Otoyolu projesi 8'nci kez ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabı için 8. kez ihale yapılacak. İhale tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı...

Denizli teleferik ihale ilanı Haberi

Denizli teleferik ihale ilanı

Denizli, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleriyle bir yandan ikinci beyaz cennet olma yolunda hızla ilerleyen Bozdağ ile kış turizminden de yeteri kadar pay almak için çabalarken, diğer yandan yayla turizminin de merkezi olmak için çalışıyor. Yılda yaklaşık 2 milyon turist çeken Denizli, alternatif turizm kaynaklarını artırmak için farklı projeler geliştirirken, teleferik ve Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor projeleri bir arada yürütülüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce inşaatına başladığı teleferik projesinde, başlangıç istasyonu tamamlanırken, tesisin çatı montajına hazır hale getirildiği ifade edildi. Bağbaşı mevkiinde başlayıp Zeytin Yaylası'nda son bulacak olan teleferik inşaatı kapsamında, başlangıç istasyonunu inşaatının bitirildiği, çatı ve montajına da başlamaya hazır hale getirildiği belirtildi. Dokuz direkten oluşan hattın 1, 2, 3, 7, 8, 9'uncusunun beton ve inşaat işlerinin tamamlandığı, ayrıca...