22 / 07 / 2024

denizli tenis sahası ali ipek

denizli tenis sahası ali ipek

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, şehre kazandıracakları 3 büyük sportif proje ile Denizli’nin adını dünyaya yayacaklarını belirtti...

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Denizli Otobüs Bakım Onarım Şantiye projesi hızla ilerliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi.

Diyarbakır'da mahalle ve okullarda 46 spor sahası inşa ediliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla kentin farklı mahallelerinde 24, okullarda ise 22 olmak üzere 46 basketbol, voleybol, tenis ve futbol sahası inşa edecek.

Gaziantep'teki spor yatırımları hızlandırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Şahin, kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak 20 adet halı saha, 1 adet kapsamlı tenis sahası ve tesisi projelerinin hızlandırılmasını talep etti

Çorlu'ya tenis kompleksi inşa ediliyor!

Çorlu Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Meslek Lisesi yanında bulunan alandaki Tenis Kompleksi projesi inşaat çalışmalarına başladı. Projede 3 açık tenis kortu, 1 kapalı tenis kortu ve 1 basketbol sahası olacak.

Denizli Büyükşehir’den dev spor yatırımları!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıklanan 121 Dev Proje ile ilçelere 24 adet halı saha, 5 adet tenis kortu ve 6 adet basketbol ve voleybol sahası yapacak.

Sarıyer Kilya Villaları çocuk parkını site içine aldı!

Kilyos'ta lüks site, çocuk parkını duvarla çevirip tenis sahası yaptı. Semt sakinleri park gaspına göz yuman CHP'li Sarıyer Belediyesi'ne isyan etti

Denizli'de jeotermal enerji santrali için acele kamulaştırma!

Denizli'de 28 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli’nin altyapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, çapı 2,5 metreyi bulan dev boruların döşendiği çalışma sahasında incelemede bulundu. 3 ayrı bölgeyi kapsayan 10 mahalledeki çalışmalar sürüyor.

Denizli Silikon Vadisi 2016'da kurulacak!

Honaz'da kurulacak Denizli Silikon Vadisi'nin, Teknokent'in uygulama sahası olacağını belirten Rektör Hüseyin Bağcı, "Projemiz, Ege Bölgesi'nin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak" dedi.

Denizli'de icradan 7.8 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Denizli İlçesi Beyağaç İlçesi'nde bulunan maden sahası Kale İcra Müdürlüğü tarafından 8 Ekim 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar!

Giresun Adabahçe Konutları projesinde voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti, spor salonu, 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu 3 adet squash salonu bulunuyor. İşte Giresun Adabahçe Konutları' nda fiyatlar...

Hep İstanbul sosyal alanları!

Hep İstanbul sosyal alanları arasında; sosyal tesis, açık çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, açık - kapalı yüzme havuzları, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis sahası mevcut...

denizli tenis sahası ali ipek Haberi

denizli tenis sahası ali ipek


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, şehre kazandıracakları 3 büyük sportif proje ile Denizli’nin adını dünyaya yayacaklarını belirtti.


Denizli’nin sportif anlamda Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olacağını ifade eden Ali İpek, “Golf sahası, tenis kortu ve hipodrom ile Denizli’yi spor turizminin başkenti yapacağız. Belirlediğimiz alanlarda futbol kulüplerinin kamp yapabileceği tesisler inşa ederek, önemli futbol kulüplerini ilçelerimizde ağırlayacak ve ilçelerimize de farklı bir hava kazandıracağız” dedi. Zengin sporu olarak bilinen golf için çok önemli bir tesis hazırlanacağını söyleyen Ali İpek,“Denizli’de benzeri görülmemiş bir golf sahası yaparak, Türkiye’de bu spora gönül vermiş ünlü iş adamlarını kentimizde ağırlayacağız. Denizli’ye her anlamda büyük prestij kazandıracak golf sahası ve tesisleri sayesinde, Denizli’de büyük ve tanınmış otellerde gelecek” dedi.


İstanbul’da WTA turnuvasının...