17 / 05 / 2024

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi

Denizli'de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Üçgen Kavşağı Projesi'ne 2016 yılında başlanacağını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatacak dev bir proje daha açıkladı.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı'nın inşaatı tam gaz!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Köprülü Kavşağı projesi bütün hızıyla sürüyor.

Denizli Bozburun Köprülü Kavşağı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Proje ile hayata geçirilecek Bozburun Köprülü Kavşağı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Zeybek Köprülü Kavşağı'nda fore kazık imalatlarına başlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı devam eden Zeybek Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceledi.

Denizli Zeybek Kavşağı için ilk kazma bugün vuruluyor!

Denizli trafiğine nefes aldıracak üçgen kavşak inşaatı nedeniyle bazı yollar kapatılacak. Başkan Osman Zolan inşaat süreci için alternatif güzergahlar oluşturulduğunu açıkladı.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı.

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nın yüzde 70'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda geri sayım başladı.

Aydın Astim Kavşağı'nda çalışmalar durdu!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın- Denizli Karayolu Astim Kavşağı'nda Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan köprülü kavşak inşaatının keşif ve zemin etütlerinde hata yapıldığı iddiasının doğru çıktığını söyledi.

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi 2016'da başlıyor!

Denizli'de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Üçgen Kavşağı Projesi'ne 2016 yılında başlanacağını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatacak dev bir proje daha açıkladı.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi Haberi

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016 yılında yapımına başlanacak Üçgen Kavşağı Projesi sırasında şehre giriş-çıkışlarda hayati öneme sahip olacak Bozburun bağlantı yolunun yapımına başlanacağını müjdeledi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı 3. oturumunda 61'nci gündem maddesinde yer alan Bozburun yolunun Denizli Çevre Yolu'na köprü ve bağlantı yolları ile bağlantısının yapılması konusunu görüştü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, Ankara ve İzmir yolunu birbirine bağlayan çevre yolundan bahsederek, "Karayollarına ait olan bu yola Bozuburun mevkisinden bir bağlantı yolu daha kurmak istiyoruz. Bugün Bozburun Sanayi Bölgesi'ndeki araçlar, Bozburun Mahallesi'nin dar sokaklarından geçiyor. Bu da birçok riski beraberinde getiriyor. Bu araçlar mecburiyetten dolayı bu yolu kullanıyor" diye konuştu.


"Şehir içi trafik yoğunluğu azalacak" 


Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmak adına çok...