02 / 05 / 2024

denizli vadi parkı ne zaman tamamlanacak

denizli vadi parkı ne zaman tamamlanacak

Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları inşa eden Denizli Belediyesi artık kentte vadi parkları dönemini başlattı.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Denizli tır garajına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa ettiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadi İstanbul Park projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017...

Vadi İstanbul Park fiyat listesi!

Vadi İstanbul Park fiyat listesi 823 bin 710 TL'den başlıyor. Vadi İstanbul Park projesinde 0,65 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Vadi İstanbul Park Evleri ödeme seçenekleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadi İstanbul Park Evleri projesi İstanbul Ayazağa'da yükseliyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Denizli'deki park sayısı artacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıllardır atıl durumda kalan Zeytinli Bahçe’nin yüzde 60’ının beton olduğunu ve bu beton yığınını kaldırdıklarını vurgulayarak, yeni yapılacak düzenlemeyle bölgedeki yeşil alan miktarının artırılacağını açıkladı.

Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri!

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadi İstanbul Park projesi 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Vadi İstanbul Park fiyat listesi ve ödeme bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

denizli vadi parkı ne zaman tamamlanacak Haberi

denizli vadi parkı ne zaman tamamlanacak


Denizli'de yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket eden ve bu doğrultuda 10 yılda inanılmaz bir değişime imza atan Denizli Belediyesi, kent insanının sosyal yaşantısını da sihirli dokunuşlarla farklılaştırıyor. Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları yapan Denizli Belediyesi artık vadi parkları dönemini başlattı. Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle yapımı devam eden ve Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkında hummalı bir çalışma devam ederken ekibi ile birlikte burada incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkam Osman Zolan," Denizli'de yaşanan değişimi görmek isteyenler buraya gelsinler ve neler yaptığımızı görsünler" dedi. Bir zamanlar tam burada Denizli'nin kanalizasyonunun aktığı, utanç deresi olarak bilinen ve Bağırsak Deresi olarak adlandırılan...