30 / 04 / 2024

Denizli yangın haberleri

Denizli yangın haberleri

Denizli'de ahşap ev yandı. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, ahşap ev çöktü. Mahmut Arslan kurtarıldı. Alevler arasında kalan Kudret ve Zeliha Arslan hayatını kaybetti.

Denizli'de iki katlı binada yangın çıktı!

Denizli'nin Honaz ilçesinde bir evde çıkan yangında babaanne ile 2 torunu yanarak öldü. Honaz ilçesinde bir evde çıkan yangında babaanne ile 2 torunu yanarak öldü...

Denizli'de bir evde yangın çıktı!

Denizli'de bir evde yangın çıktı. Denizli'de Muratdede Mahalesi'nde Veli Kökmen'e ait odun sobasından çıkan ve 4 evde hasara neden olan yangında 2 kişi dumandan etkilendi...

Denizli Pamukkale'de ormanlık alanda yangın çıktı!

Pamukkale ilçesinde orman alanında piknik ateşinden çıktığı ihtimali üzerinde durulan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayıldı. Rüzgarın, yaklaşık 2 hektar orman alanında etkisini sürdüren yangını söndürme çalışmalarını olumsuz etkilediği bildirildi.

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Denizli'de bir evde yangın çıktı!

Denizli'de bir evde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Denizli Sümer Mahallesi 2257 sokak üzerinde yer alan bitişik haldeki beş katlı 3 apartmanın çatısında yangın çıktı.

Denizli'de atık işleme tesisinde yangın çıktı!

Denizli'de atık işleme tesisinde yangın çıktı. Atık işleme tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı.İtfaiye ekipleri 10 itfaiye aracı ve iş makineleri ile yangına müdahele etti.

Uşak'ta orman yangını çıktı!

Rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangın, Uşak Orman İşletme Müdürlüğü, Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Denizli'de düşen yıldırım orman yangınına yol açtı!

Denizli'de sağanak yağışı sırasında düşen yıldırım orman yangınına yol açtı. Denizli Pamukale ilçesinde ormanlık alana düşen yıldırım 3 hektarlık ormanlık alanın zarar görmesine neden oldu.

Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde yangın çıktı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aşmasıyla Avustralya'nın birçok yerinde yangınlar çıktı. Cumartesi günü ve gecesi iki eyalette yapılan uyarılardan sonra birçok bölgede pazar sabahı yangın haberleri gelmeye başladı.

Denizli'de bir evde yangın çıktı!

Denizli'de bir evde yangın çıktı. Denizli'de Muratdede Mahalesi'nde Veli Kökmen'e ait odun sobasından çıkan ve 4 evde hasara neden olan yangında 2 kişi dumandan etkilendi...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Denizli yangın haberleri Haberi

Denizli yangın haberleri


Pamukkale ilçesinde ahşap ev çıkan yangında çöktü, alevler arasında kalan 2 kişi hayatını kaybetti. Eldenizli Mahallesi'nde Arslan ailesine ait iki katlı ahşap binanın zemin katında dün gece 02.30 sıralarında yangın başladı. Yangına uykuda yakalanan Mahmut Arslan (82), oğlu Kudret Arslan (52) ve gelini Zeliha Arslan (46) yoğun dumandan dolayı evden dışarı çıkamadı. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, ahşap ev çöktü. Mahmut Arslan kurtarıldı. Alevler arasında kalan Kudret ve Zeliha Arslan hayatını...