21 / 05 / 2024

Denizli Yenişehir kent ormanı

Denizli Yenişehir kent ormanı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı...

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Eskişehir'de 75 bin kişilik yeni bir kent kuruluyor!

Sarı: "Pilot proje kapsamında, Eskişehir'imizin Odunpazarı ilçesi Tepebaşı mevkisinde 838 hektarlık bölgeyi, rezerv yapı alanı ilan ettik. Bu alanda, 4 etaplık bir çalışmayla, yaklaşık 75 bin vatandaşımızın yaşayacağı, yeni bir kent kuracağız" dedi.

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni bir kent inşa etti!

16 yılda deprem bilinci oluşması ve depremle ilgili önlemlerin alınması noktasında büyük yol kat etti. Yaşanan deprem sonrası eksiklikleri tespit eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, depremle yaşama bilinciyle çalışmalar yürüterek yeni bir kent inşa etti.

Yenişehir Havalimanı yolcu hacmi artıyor!

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı.

Ankara'da dar gelirliye yeni bir kent yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'da dar gelirliler için '150 bin konutluk Güney Konut Projesi'ne başlayacağız ve yeni bir kent yapacağız" dedi.

Denizli'ye yeni şehir hastanesi müjdesi!

Müezzinoğlu, 2002'de yüzde 39 olan sağlıkta memnuniyet oranının, şimdi yüzde 75'lere çıktığını belirterek, bunun cefakar sağlık ordusuyla başarıldığını söyledi. Müezzinoğlu Denizli'ye sağlık alanında bin yataklı yeni şehir hastanesi müjdesi de verdi...

TOKİ'den Gaziantep'e 5 milyon metrekarelik yeni bir kent!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOKİ ile 5 milyon metrekare alanda yeni bir kent kuracaklarını, 5 yıllık yol haritası kapsamında öne çıkan projelere 300 milyon TL’lik kaynak aktaracaklarını söyledi.

Yenişehir bölgesine 2015 yılında yüzme havuzu tesisi açılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeledi ve 2015 yılında bu bölgeye yüzme havuzunun temelini atacağız, dedi.

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Yenişehir Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

İstanbul'un yeni merkezi: Başakşehir Kent Meydanı!

2016’nın sonuna kadar tamamlanması öngörülen Başakşehir Kent Meydanı projesi, Akyapı Makro Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtıldı. Meydan tamamlandığı zaman Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak...

Başakşehir Kent Meydanı projesi!

3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında, ulaşım olarak merkezi lokasyonda hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi içerisinde resmi kurumlar yer alacak. Bu resmi kurumların binaları Selçuklu mimarisine uygun dizayn edilecek...

Denizli Yenişehir kent ormanı Haberi

Denizli Yenişehir kent ormanı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı. Yenişehir Kent Ormanı'nı yeniden düzenleyecek olan Denizli Belediyesi bu alanda 7'den 70'e tüm Denizli halkına pek çok alternatifi bir arada sunacak. İncilipınar Parkı, Çamlık Parkı, Adalet Parkı, Sümerpark, Eskihisar Parkı, Yunus Emre Parkı, Servergazi parkı gibi Ege Bölgesi'nin en büyük parklarını kente kazandıran, Akvadi Parkı ile Sevindik Vadi Parkı'nm yapımına büyük bir hızla devam eden Denizli Belediyesi dev parklara bir yenisini daha ekliyor. 


Sabah Gazetesi Egeli...