30 / 04 / 2024

Denizlide hayata geçecek projeler

Denizlide hayata geçecek projeler

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

Rafa kalkan konut projeleri hayata geçecek!

Pasifik İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ersin Babacan, konut stoklarının tükenmesiyle 2021'de rafa kalkan konut projelerin yeniden hayata geçeceğini açıkladı. 

2018 ve 2019'da büyük projeler hayata geçecek!

TBMM Genel Kurulunda, 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın tümü üzerinde Hükümet adına konuşan Başbakan Yıldırım, 2018 ve 2019'da büyük projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

İzmir Körfez Geçiş Projesi 2017'de hayata geçiyor!

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin (İZKARAY), 2017 yılında hayata geçecek olmasından büyük sevinç duyan İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu, temsili olarak projenin İnciraltı şantiyesinin açılışını gerçekleştirdi.

Ulaştırma fonu ile dev projeler hayata geçecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin varlık fonunu kurduktan sonra özellikle ulaştırma altyapılarına ilişkin bir fon kuracağını belirterek, "Bu fonlama marifetiyle ülkenin ticareten köprü konumuna gelmesi adına büyük fotoğrafta öngördüğümüz bütün projeleri hayata geçi

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

Pamukkale'de 16 mega proje hayata geçecek!

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

Kepez'de 687 dairelik ilk özel toplu konut projesi hayata geçecek!

Kepez'de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirecek. 10 blok ve 2 yüzme havuzu yapılacak projenin ÇED süreci tamamlandı.

Tarsus'ta bu yıl dev projeler hayata geçecek!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2016 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Basın mensuplarıyla biraraya gelen Can, 2016 yılındaki projelerini tek tek anlatarak, az bütçeyle çok iş yapacaklarını belirtti.

Su altı gökdelenleri 2050’de hayata geçecek!

Su altında yaşam hayal olmaktan çıkıyor. Belçikalı tasarımcı Vincent Callebaut tarafından hayata geçirilmesi planlanan ‘Aequorea’ projesiyle 20 bin kişinin yaşayacağı bir yaşam alanı kurulması hedefleniyor.

Beyaz Park Topkapı 100 milyon TL yatırımla hayata geçiyor!

BEYAZ İnşaat, İstanbul Topkapı'da yeni bir konut projesi inşa ediyor. 86 dönüm alanda hayata geçecek projede 371 konut, 4 bin metrekare ticari alan yer alacak.

Manisa'da ilk toplu konut projesi hayata geçecek!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda açıklama yaptı.

Ankara'nın milyar dolarlık projeleri 4 yılda hayata geçecek!

AK Parti'nin seçimlerden tek başına iktidar çıkması, Başkent Ankara'daki beklentileri artırdı. Ulaşımdan enerjiye, sağlıktan turizme kadar milyarlarca dolarlık projeler, dört yıllık süreçte hayata geçecek.

Denizlide hayata geçecek projeler Haberi

Denizlide hayata geçecek projeler

Büyükşehir Yasası ile kurulan Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardımcıları ile Karahayıt Doğa Termal Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile 22 aylık belediyenin çalışmalarını ve 2016 yılı yatırımlarını anlattı. Pamukkale Belediyesi’nin insan merkezli çalıştığını, 2015 yılında bir çok sosyal ve kültürel projeye imza attıklarını belirten AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Yaşlılarla elele projemizde bin aileye ulaştık. Yaşlıların tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Şimdi de engellilerle elele projemizle devam ediyoruz. Binlerce aileye ulaşarak onların da tüm isteklerini karşılayacağız. Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi’ni hayata geçiriyoruz. Türkiye’de ilk kez Engelliler Basketbol Takımı’nı kurduk ve takımımız bölgesel ligde mücadele etmeye başladı. Yeni evlenenlere evlilik seti, çocuğu olanlara doğum seti, okullardaki öğrencilerimize eğitim seti hediye ediyoruz. 6 bin 400 öğrenciye...