03 / 05 / 2024

Denizlide İzmir Kavşağı yeniden düzenleniyor

Denizlide İzmir Kavşağı yeniden düzenleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmir Bulvarı üzerindeki Akçeşme ve Gümüşler Kavşağı’ndaki orta refüjler kaldırıldı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Bursa Mudanya Köprülü Kavşağı'nda inşaat başladı!

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprünün inşaat imalatları tamamlanacak.

İzmir Atakent Kavşağı’nda eskiye dönüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka tramvay çalışmaları nedeniyle Atakent Kavşağı üzerinde başlattığı iki etaplı trafik düzenlemesi, çalışmaların 19. gününde tamamlandı. Kavşakta trafik eski düzenine döndü.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı açıldı!

Kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı hizmete girdi. Açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yaptı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 9 Ocak'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı 9 Ocak Cumartesi günü törenle hizmete açacak. 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce tamamlandı.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Denizlide İzmir Kavşağı yeniden düzenleniyor Haberi

Denizlide İzmir Kavşağı yeniden düzenleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.


Denizli Büyükşehir Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Tiyatro Kavşağı, Ulus Kavşağı, Adalet Kavşağı, Esma Hatun ve Hastane Kavşağı’nda düzenleme yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, İzmir Bulvarı üzerinde yer alan Akçeşme ve Gümüşler Kavşağı’nda yol genişletme ve düzenleme çalışmasına başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan düzenleme ile İzmir Bulvarı üzerinde yer alan Akçeşme ve Gümüşler Kavşağı’ndaki orta refüjlerin kaldırıldığı ve sola dönüşlerdeki refüjlerin daraltılarak şerit sayısının artırıldığı, bu sayede şerit sayısı çoğaldığı için araç kuyruğunun azaltılması ve aynı süre içerisinde araç geçişinin artırılmasının hedeflendiği belirtildi. 


Denizli-İzmir Karayolu’ndaki trafiğin rahatlatılarak araçların...