07 / 05 / 2024

Denizlide teleferik 1

Denizlide teleferik 1

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz" dedi.

Amasya teleferik projesi YİD ihalesi 14 Ağustos'ta!

Amasya Belediyesi, şehir merkezi ile Ferhat Tepesi arasında 1.488 metre uzunluğundaki teleferik hattı için YİD ihalesi yapacak. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Babadağ Teleferik Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

Gölcük Milli Parkı’na 25 bungalov geliyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Sultanbeyli Teleferik Hattı imar planı askıda!

İstanbul Sultanbeyli İlçesi, Teleferik Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Mecidiyeköy-Çamlıca Teleferik Hattı iptalinin imar planı askıda!

Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı plan iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik projesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk arasında yapılacak teleferik projesi için start verdi. Büyükşehir Belediye Meclisi, 3 istasyondan oluşacak hattın 1/5000'lik planlarını onayladı.

Alanya Kalesi teleferik hattı imar planı onaylandı!

Alanya Belediyesi'nin gerçekleştirdiği teleferik projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda hazırlanan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayına sunulan teleferik projesi 1/5000 ölçekli Koruma Nazım İmar Planı, meclisten ge

Kartepe teleferik projesine 1 milyon lira destek!

Kartepe Belediyesi’nin Derbent-Kuzu Yayla, Hikmetiye-SEKA Kamp-Kuzu Yayla ve Hikmetiye arasında yapmayı planladığı teleferik projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 milyon lira projelendirme desteği verdi.

Ortahisar Boztepe Teleferik imar planı askıya çıktı!

Trabzon Ortahisar Boztepe Mahallesi Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı 2'nci etabı 1 Nisan'da açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Yenimahalle - Şentepe teleferik hattının ikinci etabında test sürüşleri başladı. Yeni hat 1 Nisan'da tam kapasiteyle devreye alınacak.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. hat devreye giriyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. etap hattın, 1. etap hat ile Mekanik Entegrasyon çalışmaları tamamlandı. 3 bin 257 metre uzunluğundaki iki ayrı hattan oluşan teleferiğin test sürüşleri yapılıyor...

Denizlide teleferik 1 Haberi

Denizlide teleferik 1

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan. Aytaç Turgut ve DESKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı ile daire başkanlarıyla birlikte Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak kompleks projeyi inceledi. 


Teleferik projesi ile başlayan inceleme kapsamında, başlangıç istasyonunda yetkililerden projenin geldiği nokta ile ilgili bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, vatandaşların yaz-kış bölgeye rahat ulaşımı için neler yapılması gerektiği konusunda talimat verdi. 


Daha sonra teleferiğin son istasyonuna çıkarak, burada çalışan işçiler ile sohbet eden Başkan Zolan ve beraberindeki heyet, bir süre bin 400 metrelik rakımdan Denizli'nin eşsiz manzarasını izledi. Başkan Zolan ve beraberindekiler son olarak Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak tesislerin inşa edildiği, bölgede incelemede bulundu. Ormanlık alandaki bungalov evleri gezen Başkan Zolan, bölgeye...