19 / 05 / 2024

denizlideki patlama son durum

denizlideki patlama son durum

Bayramyeri Meydanı'ndaki yedi katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren ekmek fırınında 09.15 sıralarında patlama yaşandı. Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi...

Borsaya katılım son 3,5 yılda 5 katına çıktı!  

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı son 7 günde 440 binlik astronomik artışla beraber 6,1 milyona ulaştı. Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında borsaya ilgide patlama meydana gelirken, son zamanlarda artan halka arzlar da girişlerin artmasına sebep oluyor.

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut fiyatları son bir yılda ne kadar arttı?

Geçtiğimiz yılın ikinci yarısından itibaren hızla düşen konut kredisi faizleri konutta ertelenmiş talebi açığa çıkararak talepte patlama yarattı. Artan konut talebi sonrasında konut kredis faizleri son bir senede ne kadar arttı?

Samsun Kavak'ta konutta patlama yaşandı!

Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Samsun'un Kavak ilçesinde 2016 yılında konut sayısında patlama yaşandı.

ABD’ye yerleşmek isteyen Türklerin sayısında patlama oldu!

ABD’de yaşamak ve yerleşmek isteyen Türklerin sayısında patlama oldu. Bu duruma ise son dönemlerde yaşanan terör olayları ve siyasi kutuplaşmanın neden oldu.

Gazi Çelik: Konut satışlarında patlama bekliyoruz!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, bankalarda faiz oranlarının son üç aya göre biraz daha makul bir seviyeye indiğini belirterek, "İlerleyen günlerde kredilerin azalmasıyla ev satışlarında patlama bekliyoruz" dedi.

Güneydoğu'ya son 2 ayda 1,9 milyar liralık yatırım geldi!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, son 2 ay içerisinde Güneydoğu'ya 1,9 milyar liralık yatırım geldiğini, barış sürecinin yatırımlarda patlama yaşattığını belirtti...

Konut kredilerinde son aylarda patlama yaşanıyor!

Konut kredilerinde son aylarda patlama yaşanırken, sorunlu kredi oranları ise azaldı.DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan konu ile ilgili  açıklamalarda bulundu  

İstanbul'da son 7 yılda 3 bin 979 derslik hizmete sunuldu

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu İstanbul'da son 7 yılda bağışçıların da katkılarıyla 23 bin 979 dersliğin hizmete sunulduğunu belirtti

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirim! Son 6 konut!

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirimli son 6 konutun satışı devam ediyor

Metroport Busidence'ta 555 bin TL! Son 9 ofis!

Bahçelievler'de bulunan Metroport Busidence'ta yaklaşık 90 ofisten son 9 adedin satışı devam ediyor

Sulukule'de kalan son iki ev de yıkıldı

Osmanlı İmparatorluğu döneminden bu yana Romanların yaşadığı İstanbul'un tarihi mahallesi Sulukule'ye dün buldozerler son darbeyi vurdu

denizlideki patlama son durum Haberi

denizlideki patlama son durum

Denizli Bayramyeri Meydanı'nda bu sabah yaşanan patlamada 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Patlamanın doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.



Denizli'de bir binanın zemin katındaki ekmek fırınında  doğalgaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi yaşamını yitirdi, 25 kişi yaralandı.

Bayramyeri Meydanı'ndaki yedi katlı binanın zemin katında faaliyet  gösteren ekmek fırınında 09.15 sıralarında patlama yaşandı. Bunun üzerine Denizli  Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri  bölgeye sevk edildi. 

Patlamanın şiddetiyle binadaki bazı duvarların yıkıldığı, çevredeki  binalarda ve otobüs duraklarında hasar oluştuğu görüldü. 

Olayda yaralananlar, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk  edildi. 

Bu arada Denizli Valisi Abdülkadir Demir de olay yerinde incelemede  bulundu. 

1 ÖLÜ, 5'İ AĞIR 25 YARALI VAR

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Bayramyeri'ndeki 357'nci sokağı savaş alanına çeviren patlamayla ilgili açıklama...