19 / 05 / 2024

Dentaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi son hali

Dentaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi son hali

Hayırsever işadamları tarafından Merkezefendi Adalet Mahaliesi'nde Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi kuruluyor. Merkezin temeli 16 Şubat tarihinde atıldı..

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir'den mülteci çocuklar için okul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da mülteci çocukların eğitimleri için kullanılacak okul projesinde incelemelerde bulundu.

Nurol Park projesi çocukların eğlence merkezi oldu!

Nurol GYO’nun 24 Nisan’da düzenlediği Çocuk Şenliği, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Nevşehir Gülşehir’de otistik çocuklar için bakım merkezi yapılıyor!

Nevşehir’in Gülşehir'deki otistik çocuklara yönelik yapılan bakım merkezi kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Arısoy,Bakım Merkezinde yapılacak olan inşaat işleri Japon Büyükelçiliğinin vereceği 100 bin dolar destek kapsamında karşılanacaktır” dedi.

Trabzon Sürmene'de engelli çocuklar için anaokulu yapılacak!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

HEP İstanbul, çocuklar için Hansel&Gretel etkinlikleri düzenliyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” sömestr tatiline giren çocukları “Hansel&Gretel”in büyülü dünyasına davet ediyor

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Kırkağaç Çocuk Sanat Merkezi çocuklar için yararlı olacak!

Memiş, Büyükşehir Belediyesinin çabalarıyla ilçede inşaatına başlanılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi. Memiş, inşaatın tamamlanmasının ardından çocuklar için çok yararlı bir merkez olacağını söyledi.

Mersin Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2016’da açılacak!

Mersin'de yapılan ‘Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı. Merkezin 2016’da hizmete gireceği bildirildi. Eğitim merkezinin 25 yıllığına Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri ili ilgili protokol çalışmaları başladı.

Dentaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi son hali Haberi

Dentaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi son hali

 Hayırsever işadamları tarafından Merkezefendi Adalet Mahaliesi'nde Dentaş Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi kuruluyor. 16 Şubatta temeli atılan merkezin inşaatını işadamları M. Ali Abalıoğlu ve ismet Abalıoğlu ile gezen il Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz "Merkezimiz tamamlandığında 120 öğrenci kapasiteli büyük bir kompleks olacak. Özel proje olarak tasarlanan okulumuz 10 bin metrekare bir arsa üzerinde kurulu ülkemizin en büyük otistik çocuklar özel eğitim uygulama merkezleri arasında yerini alacak. Bu yılın ağustos ayında inşaat bitecek ve yaklaşık 2.5 milyon TL'ye malocak" dedi. Merkezde havuzlar, hayvan barınakları, bisiklet yolları ve yeşil alanlar yer...