04 / 05 / 2024

DentGroup klinik

DentGroup klinik

Türkiye'nin en çok şubeye sahip diş kliniği DentGroup, 15. kliniğini Ankara Çayyolu’ nda açıyor. 

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Suranur Klinik Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suranur Klinik Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yaşar ve Şuranur Özdemir ortaklığında kuruldu.

DentGroup 8 yeni şube açacak!

DentGroup, 2020'de sekiz yeni şube açmayı hedefliyor. Şu an 22 şubesi ile bugüne kadar 200 binin üzerinde hastaya hizmet veren firma, önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planlıyor...

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

DentGroup Almanya'da klinik açıyor!

İlk şubesini 2006'da İstanbul Bağdat Caddesi'nde açan DentGroup şubeleşmeye başladı. Şirket, Almanya'da klinik açmaya hazırlanıyor.

Esteworld beş yılda bir hastane dört klinik açacak!

Son yıllarda büyük ilgi çeken saç ekimi konusunda sektörün önemli oyuncularından biri olan Esteworld, İstanbul'da bir hastane ve iki klinikle hizmet veriyor. Şirketin bu alanda büyüme planları var. Beş yılda iki hastane ve altı kliniğe ulaşılması hedefleniyor.

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

DentGroup yeni kliniğini Ankara'da açıyor!

Türkiye'nin en çok şubeye sahip diş kliniği DentGroup, 15. kliniğini Ankara Çayyolu’ nda açıyor. 

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

DentGroup 8 yılda 225 şube açacak!

DentGroup, yeni hedeflerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2017 ciro beklentisi 27 milyon lira seviyesi olan DentGroup 8 yılda 225 şube açmayı planlıyor.

DentGroup klinik Haberi

DentGroup klinik

Endodonti Uzmanı Dr. Burcu Kocatüfek Özyılmaz ve Ortodonti Uzmanı Dr. Songül Sandalcı  ortaklığında Çayyolu' nda açılan klinik 6 üniteden meydana geliyor. 

 “Yeni Nesil Diş Hekimliği” konseptiyle açılan DentGroup Ankara-Çayyolu hem yetişkinlere hem de DentGroup Kids ile çocuklara hizmet verecek. Protez, estetik diş hekimliği, ortodonti, pedodonti, implantolojinin yanısıra cerrahi operasyonların da yapılacağı kliniğin ortakları Endodonti Uzmanı Dr. Burcu Kocatüfek Özyılmaz ve Ortodonti Uzmanı Dr. Songül Sandalcı amaçlarının; Ankara'da kurumsal bir marka çatısı altında hizmet vermek olduğunu söylerken, dijital diş hekimliği konseptiyle yazılımların, dijital görüntüleme tekniklerinin sunduğu imkanlar doğrultusunda hastaların tedavilerine çözümler sunacaklarını dile getirdi. DentGroup'un hastalara sağladığı bazı tedavileri Ankaralılarla da buluşturmak istediklerini söyleyen Kocatüfek ve Sandalcı,  hastaların tedavilerinin 5 yıl garanti altında olacağını vurguladı. Ayrıca yeni kliniklerinde Dijital Gülüş Tasarımı, Invisalign, Biyolojik...