19 / 07 / 2024

Dentistanbul diş hastaneleri

Dentistanbul diş hastaneleri

Bu yıla ‘2014 yılında 14 Dentistanbul’ hedefiyle başlayan Dentistanbul, temmuzda yatırım atağına geçerek Riyad’da yerel bir ortakla diş hastanesi açacak. Grup ayrıca franchise vermeye de başlayacak

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki villasını 10.95 milyon dolara satıyor!

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem villasını satışa çıkardı.

Selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Selçuklu Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi” yüzde 90 tamamlandı.

Malatya'ya 9 milyon TL'lik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Malatya'ya 9 milyon değerinde yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptırılıyor. Malatya'ya kazandırılacak olan bu yeni yatırımın herkes açısından olumlu olacağını düşündüklerini söylediler.

Şaban Dişli, Türk inşaat sektörünün dışa açılımını değerlendirdi!

Şaban Dişli, Türk İnşaat sektörünün dış politikadaki açılımını değerlendirdi. Dişli inşaat sektörüyle alakalı ''en sıkıntılı olan sektörümüz inşaat sektörünün dışa açılımı'' yorumunu yaptı.

Batman hastaneleri açılış için gün sayıyor!

Batman'ın Beşiri ve Hasankeyf ilçe hastaneleri açılışa hazırlanıyor. Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor.

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde sona gelindi!

KIRIKKALE Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi inşaatı tamamlandı. Kırıkkale Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Erdemir Kırıkkale´ye yakışır bir Diş Fakültesi Hastanesi'nin yapıldığını belirtti.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.

Antalya Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

Tokat Sık Dişini Helası restore ediliyor!

Tokat’ta tarihi Sulusokak’ta bulunan ve halk arasında ’Sık dişini helası’ diye bilinen Osmanlı döneminden kalma yapıda belediye tarafından restorasyon çalışması başlatıldı. Yapının müzeye dönüştürülerek turizme kazandırılması planlanıyor.

Bilkent Şehir Hastaneleri'nin yüzde 60’ı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘hayalim’ dediği, Avrupa’nın en büyük sağlık yatırımı olarak gösterilen Bilkent Şehir Hastaneleri kompleksinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Dentistanbul diş hastaneleri Haberi

Dentistanbul diş hastaneleri


Dentistanbul Diş Hastaneleri, Riyad’da yerel bir ortakla diş hastanesi açacak. Şirketler arasında protokol imzalandı, hastanenin yeri belirlendi. Dentistanbul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özel, “Yerel ortakla birlikte yapacağız. Projeleri çizildi. Yer, bina belirlendi. Bizi bekliyor. Medikal ve mimari ekibimizle gidip projemizi gerçekleştireceğiz. 2014 yılında Riyad’daki yatırımımız hayata geçmiş olacak” dedi. Dentistanbul’un temmuz ayında yatırım atağına geçeceğini ve franchise vermeye başlayacaklarını belirten Özel, “2013 yılında 13 milyon lirayı bulan satın alma gerçekleştirdik. Bu yıl bu rakamı yeni yatırımlarımızla 20 milyon liraya tamamlayacağız. Şu anda Ataşehir, Levent, Bakırköy, Kozyatağı ve Beşiktaş olmak üzere 5 tane lokasyonumuz var. Bir de Bursa’da yataklı hastanemiz var. Bu yıl Avrupa’da mevcut çalışan 2 kliniğin devirle satın almasını yapacağız. Böylece Avrupa’da 4 adet Dentist olacak. Riyad’daki yatırımımız...