17 / 06 / 2024

depo talepleri 2021 

depo talepleri 2021 

Hızla yayılan omicron varyantı sebebiyle üniversiteler online eğitime geçiyor.  Birçok üniversitede yüz yüze eğitim kaldırıldı. Özellikle büyük şehirlerde öğrencilerin yüzde 70’lik kısmı kira artışlarından etkilenmemek için eşyalarını depolara teslim ederek memleketlerine döndüler.

Akmerkez GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO, 30 Eylül 2021 tarihinde sona eren ara faaliyet döneminde 69 milyon 237 bin 447 TL mağaza ve depo kira geliri elde etti. Şirketin, apart otel kira geliri 7 milyon 184 bin 863 TL oldu.

Taşeron işçi için kritik süreç! Ne kadar zam yapılacak?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın atacağı adımlar merak edilirken,  4/D statüsünde çalışan taşeron işçilerin en önemli talepleri 2021 yılında maaşlarına kolladıkları oranlarda bir zam alabilmek...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Yusufeli Barajı 2021'de açılacak!

Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek, çift eğrilikli ince kemer baraj tipi kategorisinde ise dünyanın 3’üncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nın 2021 yılında devreye girmesi planlanıyor...

İstanbul Finans Merkezi 2021 sonunda açılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Finans Merkezi'nin de 2021'in sonuna doğru devreye alınacağını müjdeledi...

İFM 2021'in sonunda açılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2020-2022 Yeni Ekonomi Programın lansman toplantısını hayata geçirdi. "Değişim başlıyor" temalı toplantıda İstanbul Finans Merkezi'nin 2021'de açılacağı açıklandı.

Çin Universal Studio 2021'de açılacak!

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Yusufeli Barajı 2021'de tamamlanacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı Haziran 2021'de devreye girecek.  

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

İstanbul'da 2021'in sonuna kadar 11 yeni AVM açılacak!

Colliers Internationel Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2019 İlk Yarı Raporu'na göre; İstanbul’da toplam 121 adet AVM var ve 2021 yılı sonuna kadar bu stoka eklenecek olan 11 yeni AVM bulunuyor...

Celine Dion ayakkabıları için depo kiraladı!

Ünlü şarkıcı Celine Dion ayakkabıları evine sığmadığı için bir depo kiraladığını itiraf etti.

depo talepleri 2021  Haberi

depo talepleri 2021 

Virüsün yayılma hızını artıran omicron varyantı, kampüslerde yeni Covid-19 önlemlerini gündeme getirdi. Sputnik News'te yer alan habere göre;  öğrencilerin istekleriyle kampüslerde online ve hibrit eğitim sistemine geçilmesine yönelik kararlar alınmaya başlandı. Türkiye’nin en büyüklerinin de arasında bulunduğu  birçok üniversite, yüz yüze eğitim zorunluluğunu kaldırıldığını, sınavların da online uygulama üzerinden yapılacağını duyurdu.  Henüz online eğitim sistemine geçmeyen üniversitedeki öğrenciler, sosyal medyada sınavların online yapılması için kampanyalar başlattı. Online sisteme tekrar geçilmesiyle beraber, uzaktan eğitim gören öğrenciler memleketlerine geri dönüş yaptılar. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, “Özellikle büyük şehirlerde yüzde 70’i bulan kira artışları karşısında eğitimlerini zor şartlar altında sürdüren öğrenciler depolara akın etti. Ayın son günleri olması itibarıyla 2022’nin kira artışlarından etkilenmemek için ellerini çabuk tutan öğrenciler eşyalarını depolara teslim...