10 / 05 / 2024

depoda

depoda

Türkiye'de yeni bir iş alanı daha doğuyor. Yurtdışında sık rastlanan kiralık depo sistemi, yurtiçinde de sektörleşme yolunda

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Beyrut Limanı'ndaki yıkım görüntülendi! Liman ve çevresi enkaz yığını oldu!

Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda yer alan patlayıcı dolu bir depoda büyük bir patlama yaşandı. Patlamada 60 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Olay sonrası liman ve çevresi enkaz yığını haline geldi.

Haczedilen malın satış süresi!

Haczedilen mallar için satış işlemi talep edilene kadar bu depoda yed-i eminlerin gözetimi altında kalıyor. Peki, Haczedilen malın satış süresi ne kadardır? Bu mallar ne kadarlık süre içinde yed-i eminde kalabilir?

Gölcük'te bir depoda yangın çıktı!

Gölcük ilçesinde depoda yangın çıkardığı iddia edilen eski pehlivanlardan Nihat Saygı, gözaltına alındı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü.

Bolu'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Bolu Borozanlar Mahallesi'nde Turgay Karabıyık'a ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

1970 yılında dünyanın en büyük afyon deposu Beşiktaş Sahili'ndeymiş!

1970 yılında Beşiktaş'tan Çırağan'a giden dar sokaklarından birinde Türkiye'nin tek, dünyanın en büyük afyon deposu bulunmaktaymış. Anadolu'nun köylerinde yetiştirilen afyonlar satın alınarak bu depoda toplanıyormuş.

İstanbul Güneşli'de depoda yangın çıktı!

İstanbul Güneşli 'de, daha önce boya ve baskı imalathanesi olarak kullanılan 2 katlı boş bir depoda öncekig ece saat 23.00 sıralarında yangın çıktı...

Nurettin Canikli Halkalı gümrüğündeki yangın için incelemede bulundu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, yanan depoda incelemelerde bulundu.Canikli: "Gümrüklemesi yapılan ancak yangında zayi olan malların vergilerinin geri ödenmesi söz konusu değil" dedi.

Bilecik'te bir evde yangın çıktı!

Bilecik'te bir evde yangın çıktı. Bilecik'te bir evde yangın çıktı!Osmangazi Mahallesi TOKİ Evleri DY Blokları'nda alt katta bulunan depoda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, duman kısa sürede binayı sardı.

ASKİ ekipleri Aylin Nazlıaka'nın evine su sağlayan depoda inceleme yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp, depodan su örnekleri aldı.

Ankara'da ASKİ ekipleri su sağlayan depoda inceleme yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ASKİ ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.

LED ile yüzde 80 tasarruf sağlanıyor!

Eric Rondolat, LED teknolojilerin enerji verimliliğinin yanı sıra, şehirlerde ve çalışma hayatında güvenlik sağladığını kaydetti. Rondolat “Bir depoda LED aydınlatmadan sonra iş kazaların yüzde 52 azaldığını gözlemledik” dedi

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı!

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı Bursa'da, Tofaş Otomobil Fabrikası'nın metal deposunda çıkan yangın, hasara neden oldu.Belediye ekipleri, depoda hasara neden olan yangını kısa sürede söndürüp soğutma çalışması yaptı.

depoda Haberi

depoda

Sektörün ilk örneklerinden olan ve 250 bin liralık maliyetle kurulan DepOda Pazarlama Müdürü İpek Orhon, işi büyütmek için 2 milyon liralık daha ek yatırımı planladıklarını belirterek, '3 farklı ebatta 94 adet oda ve 34 adet dolapla hizmet veriyoruz. Hedefimiz içinde bulunduğumuz 6 katlı binanın tamamını, yaklaşık 600 oda ve 300 dolaplık bir depolama alanına dönüştürmek' dedi.


İKİNCİ ŞUBE İÇİN HAZIRLIK


Şu anda İstanbul Maltepe'deki şubelerinde hizmet verdiklerini anlatan Orhon, 'Hedefimiz Avrupa yakasında, yine merkezi bir lokasyonda 2'inci şubemizi açmak ve oradaki insanlara da rahat bir nefes aldırmak. Sonrasında Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da şubeler açarak ilerleyeceğiz' dedi. Orhon, aylık fiyat ara-lıklarının da 29-159 lira aralığında değiştiğini belirtti.


Eşyalara sigorta


Depolara bırakılan...