30 / 04 / 2024

depolama alanı ihalesi

depolama alanı ihalesi

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konak Sosyal Güvenlik Merkezi, İzmir Kemalpaşa Bölgesi'nde yer alan ticari depolama alanını 3 milyon 739 bin 577 TL'den satışa çıkardı

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Depolama alanı ihtiyacı 5 senede tam 2 kat artacak!

Hızla artan e-ticaret, enflasyonist ortamda daha çok stok tutma düşüncesi ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi etkisiyle depolama alanı ihtiyacının 5 senede tam 2 kat artması bekleniyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak Ayvalık'ta hazine arazisi satıyor!  Ayvalık'ta 17 bin metrekarelik imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de sanayi ve depolama alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

Reysaş GYO Antalya'daki deposunu ve ofis alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi'ndeki 42 bin 483 metrekare deponun 3 bin metrekarelik kapalı raflı depolama alanı ile konteyner ofis alanı 5 seneliğine 5 milyon TL'ye kiraya verildi.

Reysaş GYO'nun Kahramankazan'daki deposu 325 bin TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 ada 1 parsel üzerindeki 13 bin 833,5 metrekare deponun kiralanan 3 bin 500 metrekarelik depolama alanına ek 750 metrekare depolama alanı 2 seneliğine 325 bin TL'ye kiraya verildi.

Reysaş GYO Kahramankazan'daki deposunu 3.9 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi'ndeki 13 bin 833 metrekare deponun 2 bin 600 metrekarelik depolama alanı 5 senede yaklaşık 3 milyon 900 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 5 yıllığına 13.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde bulunan 63 bin 189 metrekare deponun 6 bin 500 metrekarelik depolama alanı 5 seneliğine 5 senede 13 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 5 seneliğine 2.7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kocaeli İli Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi'ndeki deposunun 5 bin 700 metrekarelik depo, ofis ve açık depolama alanını 5 seneliğine 2 milyon 750 bin milyon TL'ye kiraya verdi. 

depolama alanı ihalesi Haberi

depolama alanı ihalesi

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konak Sosyal Güvenlik Merkezi, İzmir, Kemalpaşa, Yukarı Malı, Öteyaka Mevkii'nde yer alan ticari depolama alanını satışa çıkardı. 


Toplamda 8395.52 metrekarelik alan üzerindeki depolama alanının muahmmen bedeli 3 milyon 739 bin 577 TL olarak belirlendi. Ulaşım sorunu olmayan bir bölgede yer alan depolama alanının 1. açık arttırması 17 Eylül 2013 tarihinde saat 14.00 ile 14.10 arasomda SGK İzmir İl Müdürlüğü içinde Asmakat Toplantı Salonu'nda açık arttırma suretiyle gerçekleştirilecek. 

Dosya No: 2008/4-GM.Satış


İhale ilanı için