15 / 05 / 2024

Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi

Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi

Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından Adana 'nın Yumurtalık ilçesinde Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi 'nin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Tarsus'ta 19.2 milyon TL'ye icradan satılık hububat işleme ve depolama tesisi!

Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Kanberhüyüğü Mahallsi, 589 parselde bulunan 25 bin 263 metrekarelik hububat işleme ve depolama tesisini 19 milyon 176 bin 37 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Sarı ve Ömer Zengin ortaklığında kuruldu.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Reysaş, depolama konusunda büyük oynuyor!

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, “Yatırımlarımız, sıfırdan fabrika, depolama tesisi, araç, vagon ve ekipman yatırımı şeklinde olacak. 2018 için büyüme hedefimiz yüzde15.2023 yılı hedefimizi milyar dolar ciro.” dedi. 

Tepekent Sosyal Tesisi ve Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı!

Selçuklu Belediyesi'nin Tepekent'te hayata geçireceği Tepekent Sosyal Tesisi ve Ticaret Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi Haberi

Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi


Türkiye'nin akaryakıt tüketiminin yüzde 40'ının gerçekleştiği Güneydoğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin akaryakıt ihtiyacını karşılamak amacıyla Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından Adana'nın Yumurtalık ilçesinde Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı.


Starpet Proje ve Yatırım Koordinatörü Ali Balta, Batman, Mersin, Kocaeli (İzmit) ve Kırıkkale Bölge Müdürlükleri, dolum ve depolama tesisleri, madeni yağ fabrikası ile Türkiye'deki yaygın bayi ağına hizmet verdiklerini, depolama tesislerini de arttırmaya yönelik yatırımlar yaptıklarını söyledi. Bu proje ile bölgenin akaryakıt ihtiyacına cevap verilmesi amaçlandığını vurgulayan Balta, "Kurulması planlanan tesis, 100 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olup toplam depolama kapasitesi 199 bin 300 metreküp olan 33 tanktan meydana gelecek. Depolama tesisine getirilecek olan akaryakıt deniz yoluyla büyük tonajlı deniz...