05 / 05 / 2024

Deprem Çalıştayı 2019

Deprem Çalıştayı 2019

İBB tarafından gerçekleşen Deprem Çalıştayı’nda konuşan Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, ‘’Güçlendirmenin önündeki engeller kaldırılmalı, mevzuattaki yükümlülükler azaltılmalı ve KDV yüzde 1’e indirilmeli’’ dedi.

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Deprem Güçlendirme Derneği'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteği ile 30 Mayıs'ta "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay gerçekleştirilecek.

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

İBB tarafından İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Çalıştayda, binaların deprem güvenliği, kentsel dönüşüm, ilçelere afet merkezleri kurulması konuları görüşüldü.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda bina güvenliğine vurgu yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Deprem Çalıştayı’nda, İstanbul’un deprem riski tüm yönleriyle konuşuldu.

İstanbul Deprem Çalıştayı bugün başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması için yapılan uluslararası Deprem Çalıştayı bugün başlıyor.

İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması amacıyla uluslararası katılımcıların da yer alacağı "İstanbul Deprem Çalıştayı" gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin Depreminde 20'nci Yıl Çalıştayı 6 Nisan'da!

TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. Çalıştay 6 Nisan 2019 günü İstanbul Bilgi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı yaptıklarını söyledi.

Van'da deprem çalıştayı düzenlendi!

Van Büyükşehir Belediyesi, depremin 7’nci yıl dönümü sebebiyle ’Deprem Çalıştayı’ düzenledi.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

İmar barışı çalıştayı 7 Haziran'da yapılacak!

“Tüm Yönleriyle İmar Barışı Çalıştayı 7 Haziran’da” Dedeman Gayrettepe’de yapılacak. 

Deprem Çalıştayı 2019 Haberi

Deprem Çalıştayı 2019

İstanbul'un afetlere dayanıklı bir şehir olması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleşen Deprem Çalıştayı, 2-3 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Bölgede yaşanması planlanan deprem etkileri ve buna yönelik çözüm önerilerinin etraflıca masada gerçekleşen çalıştaya, konunun tüm paydaşları ve meraklıları katılım gösterdi.

Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan da Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı sıfatı ile çalıştayın ilk günü düzenlenen Dayanıklı Yapılar oturumunda, Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Yeri ve Önemi başlıklı sunumuyla, güçlendirme alanında yer alan önemli konuları ve sorunları açıkladı. Türkkan ayrıca, ikinci gün düzenlenen yuvarlak masa oturumlarıyla sorun analizi, çözüm analizi, projelendirme, proje önceliklendirme ve skorlama süreçlerine dahil olarak, güçlendirme konusunun meseleye dahil edilmesine katkı sağlandı.

İlk gün gerçekleştiği oturumda yaptığı sunumla güçlendirmenin ne olduğunu, kentsel dönüşümdeki önemini, güçlendirme çalışmalarında oluşan zorlukları ve taleplerden bahseden Türkkan, mevzuatta yer alan yükümlülüklerin...