16 / 05 / 2024

depremzedeler nakliye ücreti

depremzedeler nakliye ücreti

İzmir'deki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremde ağır hasar almış evlerine kısa süreliğine girmelerine izin verilen depremzedelere, nakliyatçıların "tek fiyattan hizmet vermesi" için talimat verdi. 

Depremzedeye şimdi de nakliye şoku! Fırsatçıların istediği rakam dudak uçuklattı!

Deprem felaketin fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçıların ardından bu kez de fırsatçılar nakliye sektöründe ortaya çıktı. Depremin ardından bölgeden taşınmak isteyen depremzedeler, kendilerinden istenen fiyatlarla bir şok daha yaşadı!..

İzale-i şuyu davası avukatlık ücreti 2015!

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Bu davaların avukat yardımı ile açılması için, belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. İşte İzale-i şuyu davası avukatlık ücreti 2015...

Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015!

Çocukların gerçekçi bir ortamda meslek seçmeleri için yapılan Kidmonzo İstanbul Trump Towers'ta yer alıyor. Kidzmondo Trump giriş ücreti 2015'te 25 TL ile 55 TL arasında değişim gösteriyor.

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti!

4 ile 14 yaş arasında değişen çocuklar için tasarlanmış kapalı bir tema parkı olan Kidmonzo İstanbul, çocukların gerçekçi bir ortamda mesleklerini seçmelerine yardımcı oluyor. Peki Kidzmondo İstanbul giriş ücreti ne kadar?

MTK Group İnşaat Danışmanlık Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTK Group İnşaat Danışmanlık Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tural Karimov tarafından 10 bin liralık sermaye ile 7 Ocak'ta Küçükçekmece, Ata Kent Mahallesi'nde kuruldu.

Kidzania Akasya ücreti 2015

Gerçek bir ülke mantığı ile kurulmuş ilk tema park olma özelliği taşıyan Kidzania, 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenmeye deneyimi sunuyor. Kidzania Akasya ücreti 2015 bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kidzania 2015 giriş ücreti ne kadar?

Çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi kazandırmayı amaçlayan Akasya Acıbadem'de yer alan Kidzania gerçek bir ülke mantığı ile kurulmuş ilk tema parkıdır. Peki Kidzania 2015 giriş ücreti ne kadar?

Yeni inşaat ruhsatı ücreti 2015!

Yeni inşaat ruhsatı alınabilinmesi için gerekli belgelerin temin edilerek ruhsat bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsat ücreti ne kadar? İşye yeni inşaat ruhsatı ücreti 2015...

Avan proje ücreti 2015!

Birçok verilerine göre mimar taslak durumunda geliştirdiği fikirlerini, yapı sistemi ve biçim–mekan yorumu bakımından projeyi açıklığa kavuşturan planlara avan proje deniyor. Peki, avan proje ücreti 2015 ne kadar?

Vialand giriş ücreti 2015!

İçinde birçok eğlence ünitesi, aynı anda 15 binden fazla ziyaretçi ağırlama kapasitesine sahip gösteri merkezi, restoran, mağaza ve sinema bulunduran Vialand giriş ücreti 2015 son durumu haberimizde yer alıyor...

Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti!

Merlin Enternatainments tarafından satın alınması ardından adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen ve 7 Ocak'ta açılacak olan Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti kısmından önce akvaryumdan biraz bahsedelim.

Alanya'da kış döneminde konaklama ücreti 10 euroya kadar düşüyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya'da bulunan 582 tesisten sadece 55'i kış döneminde açık. Alanya'da, yaz sezonunda ortalama 100 euro olan kişi başı konaklama ücreti, 10 euroya kadar düşüyor.

Kiracı tahliyesi avukatlık ücreti 2015!

Taşınmaz kiralamalarında tahliye sürecinde mal sahibi kiracısının tahliyesi için dava açabiliyor. Peki, kiracı tahliye davalarında avukatlık ücreti ne kadardır? İşte kiracı tahliyesi avukatlık ücreti 2015...

depremzedeler nakliye ücreti Haberi

depremzedeler nakliye ücreti

Depremin en çok zarar verdiği ilçeler arasında yer alan Bayraklı'ya bağlı Mansuroğlu Mahallesi'ni ziyaret eden  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, acil yıkılacak, ağır hasarlı ve hasarlı binalardaki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, 2131/16 Sokak'ta evlerine kısa süreli girmelerine izin verilen depremzedelerin eşyalarını çıkarmasını da takip ederek, acil yıkılması gereken binalara girişlerin sadece ziynet, pasaport gibi kıymetli eşyaların alınabileceği kadar kısa zamanda gerçekleştirilmesini istedi. 

Murat Kurum, "kontrollü girilebilir" izni verilen binalarda ise eşya alınması için ev sahiplerine yaklaşık bir saatlik süre verilebileceğini söyledi.

- Nakliye için tek fiyat belirlenecek

Bakan Murat Kurum, depremzedelerle de bir araya geldi.

Bazı depremzedeler, kısa süreliğine dahi olsa evlerine girerken taşıma asansörüne ihtiyaç duyduklarını fakat nakliyatçıların gerek asansör gerekse nakliye için yüksek fiyat...