21 / 05 / 2024

Dereköy sahili kocaeli

Dereköy sahili kocaeli

Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti.

Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı! Yeni proje!

Asev Muhit, Kocaeli’nin en değerli ve yaşam kalitesi en yüksek bölgesi Başiskele ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde yükseliyor. Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı. İşte Asev Muhit projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

'1,6 milyon boş konut var önce onları eritin'

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TOKİ'nin yapacağı sosyal konut projesine ilişkin eleştirilerde bulundu. Türkiye'de 1,6 milyon boş konut bulunduğunu belirterek, "Madem niyetiniz insanları ev sahibi yapmak önce bunları eritin" dedi.

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

Tarihi Esgher Sinagogu restore ediliyor!

Beyoğlu Belediyesi, Hasköy Sahili'nde uzun yıllardır kafe olarak kullanılan Esgher Sinagogu'nu restore ederek kütüphane olarak hizmete açacak!

Başakşehir Badem 12'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli Başakşehir ilçesi Hoşdere Mahallesi Dereköy çiftliğinde bulunan villayı 10 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Başakşehir Badem 11 Sitesi'nde 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Küçükçekmece İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköyçiftliği mevkii 303 ada 1 parselde yer alan villayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Saros limanına ikinci rapor: Kesinlikle deprem bölgesinde!

Sazlıdere Köyü Sahili’nde, BOTAŞ tarafından yapımına başlanan Saros FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’yle ilgili olarak, bilirkişi heyeti tarafından ikinci kez hazırlanan ÇED rapor da 'olumsuz' oldu. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

21 yılda Kocaeli'de toplanan deprem vergilerinin tutarı TBMM'de!

1999 yılından beri Kocaeli ilinde toplanan deprem vergilerinin tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dereköy sahili kocaeli Haberi

Dereköy sahili kocaeli


Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti. Sahilde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Dereköy sahilinde yapılacak çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.


HALKIMIZI DENİZLE BARIŞTIRDIK


Gebze’den Karamürsel’e kadar İzmit Körfezi’nde sahil parkları yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Depremden sonra denize küsen halkımızı tekrar Körfezimizle barıştırdık. Odak noktamız İzmit Körfezimizin temizlenmesi, atıkların Körfeze verilmemesi ve halkımızın stres atacağı mekânların oluşturulması oldu. Çok şükür bunu büyük ölçüde başardık” dedi.



HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR


Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Burada da eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah...