03 / 05 / 2024

Derince asfalt ihalesi

Derince asfalt ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında hizmet alımı için ihale gerçekleştiriliyor. Toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş (E- İhale) ihalesi 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi durduruldu!

Derince Belediyesi'nce ihalesi düzenlenen ve Derince Araptepe'de yapımına başlanan kentsel dönüşüm projesi izinsiz hafriyat çalışması yapıldığı nedeniyle Büyükşehir tarafından durduruldu.

Derince'de 125.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Derince'de 2.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Emlak Konut, Kocaeli Derince projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den 35 milyon TL'lik asfalt ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi.

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un, “İlçemizin prestij projesi” dediği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesi 3 Mayıs’ta yapılacak.

Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi'nin üst yapısı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı.

TOKİ Kocaeli Derince Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Derince'de inşa edilecek 138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

Derince asfalt ihalesi Haberi

Derince asfalt ihalesi

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Körfez ve Derince ilçelerinde kullanılmak üzere asfalt yama ihalesi düzenledi. İki ilçenin cadde ve sokaklarında toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.



4 FİRMA TEKLİF VERDİ


Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 4 firma katılarak teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 149 bin TL ile Ayhanlar A.Ş verirken en yüksek teklif 1 milyon 280 bin TL ile Semak İnşaat’tan geldi. Söz konusu ilçelerdeki asfalt yama işi yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasından sonra 240 gün içerisinde yapılacak.


Ayhanlar Yol Asfalt A.Ş.

1 milyon 149 bin TL


Kibsaş Karadeniz İnşaat

1 milyon 164 bin TL


Simge Asfalt

1 milyon 183 bin TL


Semak İnşaat

1 milyon 280 bin TL

Kocaeli Büyükşehir...