03 / 05 / 2024

Derince asfalt

Derince asfalt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında hizmet alımı için ihale gerçekleştiriliyor. Toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.

Körfez ve Derince için asfalt yama ihalesi gerçekleşti!

Asfalt yama ihalesi Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen işleri daire başkanlığı, Körfez ve Derince ilçelerinde kullanılmak üzere asfalt yama ihalesi yaptı.

Körfez ve Derince için asfalt yama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında hizmet alımı için ihale gerçekleştiriliyor. Toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.

Karapürçek’te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir hizmet sınırlarına yeni katılan mahallerimizin yol ve su gibi birincil ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalışıyoruz.

Sakarya Karapürçek'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı!

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı. Bolvadin İkilerden TOKİ'ye giden yolda eski asfaltın kaldırılmasıyla başlayan çalışmanın kısa sürede tamamlanacağı ve hemen yeni asfalt serme çalışmasına geçileceği bildirildi

Derince Belediye Başkanlığı arsa satıyor: 2 milyon 950 bin TL!

Mülkiyeti Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait olan 2950 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Derince Belediye Başkanlığı tarafından 29 Eylül 2014 günü saat 10:00'da ihale ediliyor.

TOKİ Sarıgöl Konutları'ndaki asfalt sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde TOKİ sakinlerine verdiği asfalt sözü, kısa sürede yerine getirildi. Sarıgöllüler, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü!

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Derince yolları asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Elden geçirilen yollar altyapı malzemeleri yenilenerek, yeniden yapılıyor. Derince’nin Omurlar ve Sofular köyleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı...

Derince’de 2 bin 500 metre yol çalışması yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde kış hazırlığı yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışmalarına Kocaeli'nin Derince ilçesinde de devam ediyor.

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arasındaki yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Derince asfalt Haberi

Derince asfalt

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Körfez ve Derince ilçelerinde kullanılmak üzere asfalt yama ihalesi düzenledi. İki ilçenin cadde ve sokaklarında toplam 22 bin 500 ton asfalt yama kullanılacak.



4 FİRMA TEKLİF VERDİ


Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 4 firma katılarak teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 149 bin TL ile Ayhanlar A.Ş verirken en yüksek teklif 1 milyon 280 bin TL ile Semak İnşaat’tan geldi. Söz konusu ilçelerdeki asfalt yama işi yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasından sonra 240 gün içerisinde yapılacak.


Ayhanlar Yol Asfalt A.Ş.

1 milyon 149 bin TL


Kibsaş Karadeniz İnşaat

1 milyon 164 bin TL


Simge Asfalt

1 milyon 183 bin TL


Semak İnşaat

1 milyon 280 bin TL

Kocaeli Büyükşehir...