04 / 05 / 2024

derince askeri hastane projesi

derince askeri hastane projesi

AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanında güzel bir yaşam merkezi oluşturulacağını belirtti

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Türk inşaat işçileri Cezayir’de grevde!

Cezayir'in Bechar kentinde özel bir Türk şirketi bünyesinde askeri hastane inşaatında çalışan 90 Türk işçi maaşlarını alamadığı iddiasıyla iş bırakma grevine başladı. 

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Kars Sarıkamış'taki askeri hastane, devlet hastanesine devredildi!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki 134 yıllık Asker Hastanesi, Sarıkamış Devlet Hastanesinin ek binası olarak hizmet vermeye başladı.

Sağlık Bakanlığı'ndan askeri hastane açıklaması!

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, askeri hastanelerin sivilleştiği, 26 ilde 32 hastaneyle bir rehabilitasyon ve bakım merkezi başkanlığının, Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet vermeye başladığı ifade edildi.

Kapatılan askeri okul ve hastane arazileri ne olacak?

Askeri okulların kapatılmasına ilişkin kararnamenin Resmi Gazete’de yayınlammasının ardından gözler İstanbul’daki askeri okul ve kışla arazilerine çevrildi.

TOKİ, Çorlu'daki Askeri Hastane arazisini mi istiyor?

Tekirdağ’ın Çorlu'daki Askeri Hastane, geçtiğimiz 13 Nisan’da Edirne Koruma Kurulu tarafından 1. Derece tarihi eser olarak tescil edildi. Ancak Milli Savunma Bakanlığı şimdi Edirne Koruma Kurulu’ndan tescilin kaldırılmasını istiyor.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum 2 Mayıs'ta!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu bugün saat 15.00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

derince askeri hastane projesi Haberi

derince askeri hastane projesi


AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi toplantısı İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İl Yöneticisi Nuri Güney, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ve Ayşe Mamat, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. 



YAŞAM MERKEZİ

Programda konukların soru ve görüşleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yapmayı planladığı evsel atık projesi Körfez sınırları içerisinde düşünülen Derince’mizi de etkileyen bir konu. Bununla ilgili resmi bir yazı gelmedi. Bunun sadece ön çalışma olduğunu biliyoruz. Çenesuyu’muzun kaynağını etkileyecek bir nokta var...