21 / 05 / 2024

Derince Bartu Caddesi

Derince Bartu Caddesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Bartu Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

Kocaeli Derince NATO Caddesi yenileniyor!

Derince’de çalışma gerçekleştiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezinden de geçerek doğu-batı yönlü uzanan en önemli ulaşım güzergâhlarından olan NATO Caddesi’ni yenileme çalışması yapılıyor.

Kocaeli Derince Hürriyet Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derince mevkiinde çalışması yapılıyor.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Derince Engin caddesi yenileniyor!

Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.

Derince İstiklal Caddesi yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yolları elden geçiriyor. Bu kapsamda Derince’de yer alan İstiklal Caddesi yenilendi. Çenedağ Mahallesi’ne D-100 üzerinden ulaşım sağlayan İstiklal Caddesi yan yol olarak hizmet veriyor.

Derince Piri Reis Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolların altyapılarını elden geçirerek, yenilmeye devam ediyor. Çalışmalarını Derince’de sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Piri Reis Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.

Derince Bartu Caddesi asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Bartu Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.

Kocaeli Başiskele Hürriyet Caddesi genişletildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yol yapım çalışmaları kapsamında Başiskele Bahçecik ’te yer alan Hürriyet Caddesi’nde genişletme çalışmaları gerçekleştirdi...

Bağcılar Halkalı Caddesi alt geçit inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Halkalı Caddesi altgeçit inşaatı tamamlanarak İstanbulluların hizmetine alındı...

Avcılar Derya Caddesi'ndeki üst geçidin yeniden yapılması isteniyor!

Avcılar Derya Caddesi esnafı, yeniden yapılmak üzere yıkılan E-5 üstündeki geçidin bir an önce tamamlanmasını bekliyor: "Müşteri kaybettik, günlerdir siftah yapamıyoruz, çalışmalar uzarsa kiramızı ödeyemez hale geliriz"...

Akiş GYO Bağdat Caddesi'nde gayrimenkul satın aldı!

Akiş Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama göre Akiş GYO Bağdat Caddesi'nde 19.000.000 karşılığında gayrimenkul satın aldı...

Vatan Caddesi kentsel dönüşüm kapsamında hastane girişlerinin düzenlenmesi!

Vatan Caddesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hastane girişlerinin düzenlenmesi inşaatı ihalesi yapılacak...

Derince Bartu Caddesi Haberi

Derince Bartu Caddesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar asfaltlanarak yenileniyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Bartu Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.



600 TON ASFALT


Otoyol viyadüğünün kuzeyinde yer alan cadde, zemini iyileştirildikten sonra asfaltlanarak hizmete açıldı. 6 metre genişliğe çıkarılan yola 600 ton asfalt serildi. 550 metre uzunluğundaki cadde Derince Mersincik Mahallesi ile İzmit’in Şirintepe ve Kocatepe mahallelerini birbirine bağlıyor. Bartu Caddesi, Derince’de alternatif bir güzergah olarak kullanılıyor.



Kocaeli Büyükşehir...