14 / 05 / 2024

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, "Derincenin mevcut haliyle bu kadar nüfusu taşıyamadığını düşünüyorum. Geçmişten beri süregelen, öngörememe kaynaklı imar yanlışları var ve zamanında aşırı göç alması bundaki en büyük etken." dedi.

Derince'de göç kaynaklı imar yanlışları var!

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, "Derincenin mevcut haliyle bu kadar nüfusu taşıyamadığını düşünüyorum. Geçmişten beri süregelen, öngörememe kaynaklı imar yanlışları var ve zamanında aşırı göç alması bundaki en büyük etken." dedi.

Kocaeli Derince meydan düzenlemesi nasıl olacak?

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Şelale Projesi’nin hazırlıklarının sona ermesinin ardından ilçe halkına daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak için düğmeye bastı.

Derince Kent Meydanı için düğmeye basıldı!

Derince halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için yoğun çalışmalar yürüten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Meydanı’nın silüetini değiştirecek bir projeye imza atıyor.

Derince Kent Meydanı oluşturma çalışmaları devam ediyor!

Derince'de 2004 yılından beri devam eden Kent Meydanı oluşturulma çalışması son hızla devam ediyor. Ali Haydar Bulut ile meydanda yeniden bir çalışma başlatıldı.

Derince Limanı 543 milyon dolara Safi Holding'in!

2014 yılının değeri en büyük 10 işlemi içerisinde yer alan Derince Limanı'nın devir işlemi gerçekleşti. Safi Holding, 543 milyon dolarlık ödeme yaparak limanı teslim aldı.

Mesut Akgül: Mamak kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı'nda 6 yıllık çalışmalarını ve yatırımları partililerle paylaştı.

Mesut Akgül: Mamak artık gecekondularla anılmıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hayata geçirdiği projeleri anlattı. AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akgül, Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü olduğunu açıkladı.

Mesut Güleroğlu: Konut, yatırımcısına kaybettirmez!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, konut satışlarında yaşanan hareketliliği değerlendirerek, gayrimenkul yatırımının hiçbir zaman zarar ettirmediğini belirtti. Mesut Güleroğlu, emlak konusunda 4 yıllık üniversitelerin açılmasını beklediklerini söyledi.

Derince Limanı’na dolgu yapılacak!

DSP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Meral Uçarı, Safi Holding’in Derince Limanı’na 5 milyon metreküp dolgu malzemesi kullanarak dolgu yapacağının söyledi.

Derince Limanı resmen Safi Holding'in oldu!

Geçen yıl Özelleştirme Yüksek Kurulu'nca ihaleye çıkarılan TCDD Genel Müdürlüğü'ne ait Derince Limanı, 543 milyon ABD dolar olan özelleştirme bedelinin bir yıl gecikmeyle peşin olarak ödenmesiyle, 39 yıllığına Safi Holding'in oldu.

Derince Limanı Safi Holding'e devredildi!

2014 yılının işlem değeri en büyük ilk 10 işlemi içerisinde yer alan ve merakla beklenen Derince limanı devir işlemi gerçekleşti..

Derince Limanı'nın devir işlemi gerçekleşti mi?

Kent ve yurt genelinde büyük tartışmalara konu olan Derince Limanı’nın özelleştirme ihalesi geçtiğimiz yıl tamamlanmış, ihaleyi Safi Katı Yakıt firması 543 milyon dolara kazanmıştı. Safi Katı Yakıt limanı bugün devralacak.

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım Haberi

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince’de aşılamayacak bir sıkıntının olmadığını ve ilçenin gelişime açık bir kent olduğunu söyledi.


Derince Belediye Başkanlığı stratejik planları arasında bulunan 'kentsel dönüşüm' çalışmaları ve Derince limanından otobana bağlantı sağlayarak D-100 karayolundaki trafiği de önemli ölçüde rahatlatacak Otoyol ve Derince giriş-çıkış  bağlantısı ilçemizin inkişafı için önem arz eden projeler olarak öne çıkmaktadır.

Kendisi yaklaşık 3 yıl  önce Derince İlçesine Kaymakamı olarak atandı.  İlçenin idari mülki amiri olmasına rağmen normal bir vatandaşmış gibi rahatlıkla her yerde korumasız dolaşarak, herkese kapısını sonuna kadar açarak insanların gönlünde taht kurdu.  Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım gazetemizin bu hafta ki konuğu oldu. Oldukça sıcak kanlı bir kişiliğe sahip olan Kaymakam Yıldırım, tüm sorularımızı açık yüreklilikle cevaplayarak kendisi hakkında bilinmeyenleri gazetemiz aracılıyla paylaştı. Okuyunca keyif...