15 / 05 / 2024

Derince köyleri projesi

Derince köyleri projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

12 soruda HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçiriliyor. Proje sağlık konseptiyle 55 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak yapılıyor. İşte 12 soruda HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri...

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Nidapark Küçükyalı Projesi 2017 fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı Projesi 2017 fiyat listesi 516 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı'da ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

12 soruda Nidapark Küçükyalı projesi!

Nidapark Küçükyalı projesi Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde hayata geçiriliyor. 12 soruda Nidapark Küçükyalı projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Derince köyleri projesi Haberi

Derince köyleri projesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor. Beton grup köy yolu İzmit Orman İletme Deposu ile Derince Geredeli, Tahtalı ve Terziler arasında uzanıyor.

ESKİ İSTANBUL YOLU’NDAN BAĞLANTI

İzmit - Derince ilçelerini belirleyen sınır yolu olma özelliği taşıyan güzergah İzmit ilçesi Bulduk, Çağırgan, Süverler ve Kaynarca ile Derince ilçesi Terziler, Tahtalı ve Geredeli mahallelerini Eski İstanbul Yolu-Umuttepe - İzmit hattından birbirine bağlıyor. Yolun tamamının Temmuz 2015’te bitirilmesi planlanıyor.

10 KİLOMETRE TAMAM

Terziler, Bulduk ve Piroğlu bağlantısı tamamlanan yolun Terziler - Doğancılı sapağı arasındaki çalışmalar da bitirildi. Yolun Doğancılı Alacakese sapağı arası yapım çalışmaları devam ediyor. Projede toplam10 kilometre uzunluğundaki yolun üst yapısı...