13 / 05 / 2024

derince spor salonunun inşaatı tamamlandı mı

derince spor salonunun inşaatı tamamlandı mı

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İHL Spor Salonu'nun inşaatını tamamladı.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Darıca’nın dev spor salonunun tribün betonu döküldü!

Darıca’da dev bir spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salonun tribün kat beton dökümünü tamamladı.

Kocaeli Derince Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İHL Spor Salonu'nun inşaatını tamamladı.

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Derince İHL Spor Salonu’nda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa ettiği spor salonunda sona geldi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Darıca spor salonunun inşaat çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da inşa edilecek spor salonunun çalışmalarını başlatıyor.

Kocaeli Darıca’ya dev spor tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’da dev spor tesisi inşa edilecek. İnşa edilecek spor salonunun çalışmalar başlatılıyor.

derince spor salonunun inşaatı tamamlandı mı Haberi

derince spor salonunun inşaatı tamamlandı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin okullara spor salonu projesi kapsamında yapılan çalışmalar bir bir hayata geçiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, pek çok okula spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni projeleri de uygulamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) için yapılan spor salonunun inşaat çalışmaları tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir bugün saat 14.30’da Derinceli gençlerin yararlanacağı kapalı spor salonunun tanıtımını gerçekleştirecek.

1.100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen spor salonu, toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 18 metre ölçülerinde voleybol sahası bulunuyor. Yapının katında ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare ölçülerinde 3 adet salon...