29 / 04 / 2024

Derince vizyon proje

Derince vizyon proje

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

306 dairelik İnegöl Vizyon Haziran 2023’te teslim edilecek!

Bursa İnegöl’de inşa edilecek olan GNR Günerler İnşaat’a ait olan İnegöl Vizyon, 2023 Haziran’da teslim edilmek üzere alıcılarını bekliyor. Proje ile ilgili tüm detaylar ise belli oldu. İşte ayrıntılar…

GNA, 2021 yılına daha güçlü bir şekilde HEP Proje markası ile merhaba diyor!

GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. yepyeni bir yapılanma ve vizyon ile hayata geçirdiğimiz markası Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş.'yi duyurdu.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Bayrampaşa'ya bir vizyon proje daha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Gebze’de 2017 proje yılı olacak!

Gebze’yi modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılının Gebze için proje yılı olacağını söyledi.

Avşa Adası'nı cazibe merkezi haline getirecek proje yolda!

Marmara Belediyesi’nin en büyük mahalleleri arasında yer alan Avşa’yı değiştirecek ve cazibe merkezi haline getirecek vizyon proje yolda.

Düzce Melen Su Park şekilleniyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in vizyon proje olarak nitelediği “Melen Su Park” projesinde alt yapı çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Düzce Tema Park'ın detayları netleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük önem verdiği “vizyon proje” Melen Su Park’ın ikinci etabı için girişimcilerle yapılan görüşmeler devam ediyor.

Yelkent İnşaat'tan Derince'ye 545 konutluk proje!

Derince Belediyesi’ne ait 25 dönümlük arsayı 25 milyon liraya satın alan Engin Koyun, bu arsa üzerinde 545 adet lüks konut yapacak. Engin Koyun, satın aldığı arsa üzerinde yapacak 600’e yakın lüks konutların projelerini tamamladı.

Derince vizyon proje Haberi

Derince vizyon proje

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İçerisinde spor sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, kafeler, oyun alanları, paten ve kaykay parkuru, açık hava gösteri alanının bulunacağı proje, Derince’ye yakışacak.


SPOR VE REKREASYON

Dumlupınar Mahallesi’nde Garnizon Komutanlığı’na ait askeri alanda yapılacak olan spor ve rekreasyon alanının hizmete sunulması noktasında projelendirme çalışmalarında sona gelindi. Garnizon Komutanlığı ve Devlet Demiryolları arasındaki takas işleminin tamamlanmasının ardından söz konusu alan, Derince Belediyesi’ne devredilecek. Devir işlemleri sonrasında spor ve rekreasyon alanının ilçe halkının hizmetine sunulması için Derince Belediyesi tarafından çalışmalar başlatılacak. 


Özgür...