29 / 04 / 2024

Dernekkırı Prefabrik evleri depremzede

Dernekkırı Prefabrik evleri depremzede

1999 yılında, Adapazarı'nda yaşanan depremde zarar gören ailelerin ikameti için yaptırılan Dernekkırı Prefabrik evlerinde 14 senedir yaşayan depremzedeler kapı dışarı edildi. Depremzedeler, Başbakan Erdoğan'dan yardım istedi.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata ev alma fırsatı! 339 bin 900 TL'den başlıyor! İşte prefabrik ev fiyat listesi

Uygun fiyata ev almak isteyen vatandaşlar prefabrik evleri mercek altına aldı. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? 70 metrekare 2+1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı değil mi? sorusu prefabrik yapılarla ilgilenen kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Prefabrik konutlar, depreme karşı güvenilir yapılardır.

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

Prefabrik ev alacaklar hemen bakın! 100 metrekare prefabrik ev yaptırmak isteyen ne kadar öder?

Prefabrik ev alacak kişiler öncelikle fiyat aralığına bakmaktadır. Prefabrik evlerin fiyatı, bazı özelliklerinden dolayı değişmektedir. Onlardan biri de metrekare farkıdır. İşte farklı metrekare prefabrik evlerin fiyatları!

Hazır prefabrik evler ne kadar? 2023 Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanların en çok araştırılan yapılarından biridir. Özellikle fiyatları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair merak edilen o detaylar!

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

55 metrekare prefabrik ev kaç para? 29 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyatları son dönemde merakla araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler ne kadardır? Prefabrik evler ucuz mu? İşte detaylar!

75 metrekare prefabrik ev kaç para? 28 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler ne kadardır? Prefabrik evlere yıldırım düşer mi? bu ve benzeri soruların yanıtını bu yapılar ile ilgilenenler aramaktadır. İşte detaylar!

81 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 19 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlere şu sıralarda yoğun bir ilgi vardır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler ilk önce fiyat aralığına bakmaktadır. İşte merak edilen hususlar!

Dernekkırı Prefabrik evleri depremzede Haberi

Dernekkırı Prefabrik evleri depremzede


1999 yılında, Adapazarı'nda yaşanan depremde zarar gören ailelerin ikameti için yaptırılan Dernekkırı Prefabrik evlerinde 14 senedir yaşayan depremzedeler kapı dışarı edildi.


Kendilerinin Dernekkırı'ndan çıkmaları için çeşitli baskı yapıldığını öne süren depremzedeler sokağa atılan eşyalarının başında beklerken, yıkımlarda usulsüzlük yapıldığını iddia ederek yürütmeyi durdurma talebiyle dava açtı. Kendilerine ev çıkmayan depremzedelerin prefabrikleri de hurdacılara ihale yoluyla satılırken prefabriklerde yaşayan vatandaşlar hurdacılarla muhatap bırakıldı. Adapazarı Kaymakamlığı'ndan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.


1999 yılındaki depremin ardından 260 prefabrik konutun yapıldığı Dernekkırı'nda yaşayan depremzedelerden 160 aile, Toki tarafından yaptırılan dairelere çıktı. 160 hak sahibinin prefabrik konutları yıkıldı.


Diğer prefabrik konutların da ihale yoluyla hurdacıya satıldığı Dernekkırı'nda yaşayan depremzede vatandaşlar kendilerinin hak sahibi olmasına rağmen daire çıkmadığını ve usulsüz bir şekilde kapı dışarı edildikleri iddiasıyla Bölge İdare...