28 / 04 / 2024

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.



Dünyanın pek çok ülkesinde projeler inşa eden Karmod'un prefabrik evlerine ilgi artmaya devam ediyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan  Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, Orta Doğu ve Arap ülkelerinde yaşanan talep artışında daha önce bu bölgede hayata geçirdikleri projelerin etkisinin olduğunu dile getirdi.

Paylaşılan detaylara göre yaptığı açıklamada güvenli ve uzun ömürlü prefabrik çelik evlerinin bölge ülkelerinde deneyimlenmesinin taleplere yansıdığını dile getiren Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, şöyle konuştu: "Prefabrik evlere olan talebi Suudi Arabistan, Katar, Irak, Libya, Cezayir gibi ülkelerde yapmış olduğumuz konut projelerinin bir yansıması şeklinde görüyoruz. Yeni taleplerde Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Lübnan, Ürdün ve Irak ile birlikte Kuzey Afrika bölgesinde Libya, Tunus, Cezayir ve Mısır ön plana çıkıyor. Ayrıca Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen taleplerde prefabrik villa konutlar ön plana çıkıyor. Bunlar dışında Lübnan ve Libya konteyner ev talebinde yoğunlaşan ülkeler."

Karmod un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

HIZLI KURULUM AVANTAJI DİKKAT ÇEKİYOR


Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada çok sayıda işçilik uygulamasını da geride bırakan prefabrik konutların hızlı kurulum avantajına sahip olduğunu dile getirerek, modern mimariye sahip güvenli ve uzun ömürlü konutlar ürettiklerini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yeni teknolojiyle çalışan makine hatlarında evin üretiminin çok kısa sürede tamamlandığını dile getiren Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya sözlerini şu şekilde tamamladı: "Tasarım ve üretimde bilgisayar entegrasyonu kusursuz üretimle neticelenmiş oluyor. Ayrıca tüm malzemeleriyle fabrikada üretilmiş olan prefabrik konutlar istenilen bölgeye de kolayca taşınabiliyor. Söz konusu kurulum duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına varana kadar pek çok montaj ustalarımız tarafından yapılıyor. Konu ile ilgili olarak örnek vermek gerekirse üç kişilik bir ekiple 100 metrekarelik konut üç gün gibi kısa bir sürede tamamlanabiliyor. Ayrıca prefabrik ev hızlı kurulumuyla zamandan ustalık uygulamalarını azaltan yenilikçi sistemiyle işçilikten de tasarrufla kazandırıyor."

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

TOKİ’den dar gelirlilere özel 500 bin sosyal konut projesi! Başvuru şartları neler?


Geri Dön