30 / 04 / 2024

dersim tur

dersim tur

Dersim Turizm Yatırımları Projesi kapsamında Munzur Dağı'nda kış turizmine yönelik 5 yıldızlı otel, Munzur Çayı üzerinde 60 yataklı 3 butik otel ve dinlenme tesisi amaçlanıyor.

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad    Ashıq ve Sabır Hussaın Awan ortaklığında kuruldu. 

Mahir Tur Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Tur Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Maher A.F. Fadhıl tarafından kuruldu. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Najafı Ghelejlou tarafından kuruldu.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dersim Kent Müzesi 2019'da açılacak!

Restorasyonuna üç yıl önce başlanılan Dersim Kışlası, 2019 yılında Dersim Kent Müzesi olarak kapılarını açacak. Proje ve restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

dersim tur Haberi

dersim tur
Tunceli Üniversitesi, bir çok akademisyenin katkısıyla Dersim Turizm Yatırımları Projesi hazırladı. Dersim Turizm Yatırımları Projesi kapsamında Munzur Dağı'nda kış turizmine yönelik 5 yıldızlı otel, Munzur Çayı üzerinde 60 yataklı 3 butik otel ve dinlenme tesisi, Munzur suyu kıyısında günü birlik ve konaklamalı ziyaretleri artırmak, sertifikalı mesleki eğitimler verme, Türkiye ve dünyaya Tunceli'nin doğal ve ibadet yerlerini tanıtmak amaçlanıyor. Projelendirilen konularda yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı girişimciler ile kamu kurum ve kuruluşlarına üniversite tarafından ücretsiz fizibilite desteği sunulacak. Konuya ilişkin senato üyeleri ve daire başkanlarıyla birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, çözüm süreciyle birlikte yeniden kucaklaşma, yeniden kaynaşmanın olduğunu, kendilerinin de süreçle birlikte yeni bir şeyler söylemek istediklerini kaydetti.

Tunceli'nde turizm anlamında yatırım yapmak...