03 / 05 / 2024

Derviş Polat

Derviş Polat

Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Polat Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Nish İstanbul Residence'ta kuruldu.

Polat Ofis fiyatları!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis Kağıthane projesi 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana geliyor. İşte Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis satışa çıkıyor!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesi satışa çıkıyor. 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Adnan Polat: TT Arena için çok acele ettim!

Adnan Polat, İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın kendisi ile ilgili ortaya attıkları iddialara çarpıcı cevaplar verdi. Polat, TT Arena'nın açılışındaki konuşması için TOKİ eski başkanı, eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ı eleştirdi.

Polat Holding 18 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren AP Gayrimenkul'ün ilk ofis projesi “Kağıthane Polat Ofis”i tanıtmak üzere 18 Aralık 2014, Perşembe günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de bir sohbet toplantısı düzenliyor.

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Polat Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Nish İstanbul Residence'ta kuruldu.

Ferda Polat kimdir?

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat kimdir? Ferda Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ferda Polat...

Fevzi Polat Erzurum'daki arıtma tesisini gezdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve meclis üyeleriyle birlikte Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Keçiören Zeki Polat Parkı'ndaki halı saha 3 yıllığına kiraya verilecek!

Keçiören Belediyesi; Sancaktepe Mahallesi'nde Zeki Polat Parkı içerisinde bulunan halı sahayı 3 yıllığına kiraya veriyor. Halı sahanın ihalesi, 9 Ekim 2014 tarihinde saat 15.50'de yapılacak.

Birol Polat: Emlakçı seçiminizi iyi yapın!

Özellikle gayrimenkulün değerini hiçbir zaman düşmeyeceğinin altını çizen Estate Station Ceo'su Birol Polat, ''Ülkemizde toplam yatırımların yüzde 60'ını gayrimenkul yatırımları oluşturmaktadır. Emlakçılarda emlak belgesine dikkat edilmelidir.

Polat Yol Yapı sektöre hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi ve 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...

Derviş Polat Haberi

Derviş Polat

Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Polat Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Kusa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...