26 / 05 / 2024

Derviş Sevgi

Derviş Sevgi

Toptan ve parakende satış ile farklı bir konsept olarak hizmet veren Todem Toptan Satış Mağazaları Pazarlama Sanayi Limited Şirketi, Diyarbakır'da dördüncü şubesini açtı.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek? Piyasalarda tansiyon yükseldi, bu sorun nasıl giderilecek?

Dolar son günlerde 16 lira seviyelerine kadar çıktı ve piyasalarda tansiyon yükseldi. Yakın bir zamanda piyasalardaki tansiyonun giderilememesine yönelik bir enflasyon endeksli tahvil çıkarılması planlanıyor. Peki bunun adı ne olacak? Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek?

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Fatih Dervişali Mahallesi 2552 ada 21 parsel imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 2552 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Derviş Sevgi Haberi

Derviş Sevgi

Firma sahibi Derviş Sevgi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illeri tümünde birer şube açmayı hedeflediklerini söyledi. 


Ticarete yönelik faaliyetlerine 1990 yılında bir ıtriyat firmasında yönetici göreviyle başladığını anlatan Derviş Sevgi, "2001 yılında 'Pazar AVM'leri kurarak kendi işimin başına geçtim. Bu alandaki faaliyetlerimize farklı bir konsept kazandırıp beş yıl önce TODEM'i kurdum. 

Burada hem perakendeye yönelik hem de aynı mağazada toptan satışlarımız var. Çok olumlu geri dönüşler alınca Diyarbakır'ın stratejik ve boşluk olduğunu gördüğümüz yerlerinde yeni şubeler açtık" dedi. "Geçtiğimiz gün TODEM'in Seyrantepe TOKİ'de ki şubesinin açılışını gerçekleştirdik" bilgisini veren Sevgi, "Buranın açılışıyla birlikte şube sayımız dört oldu. Hedefimiz Diyarbakır'da 10 mağazaya ulaşmak. Bu hedefimizden sonra ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizin tamamında birer şube açmayı planlıyoruz. Ancak bu illerdeki şubelerimizi Diyarbakır'ın...