28 / 04 / 2024

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?


2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.



2001 krizi sonrası Türkiye ekonomisine damgasını vuran ve dönemin koalisyon hükümeti tarafından ekonominin başına getirilen Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Kemal Derviş hayatını kaybetti. Kemal Derviş bir süredir yurt dışında Parkinson hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Derviş 74 yaşındaydı.

NTV'nin haberine göre, eski bakanlardan Kemal Derviş’in bir süredir ABD Washington'da tedavi görüyordu. Haberde Kemal Derviş'in Parkinson hastalığıyla mücadele ettiğine ilişkin iddialara yer verilirken, aynı zamanda son 3 aydır yoğunlaşmış bir hastalık ve tedavi sürecinin bulunduğu belirtildi. Bir dönem Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Başkanlık görevinde de bulunan Kemal Derviş 74 yaşında hayata veda etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön