06 / 05 / 2024

Derya Akdurak ve Makomim Mimarlık Projeleri

Derya Akdurak ve Makomim Mimarlık Projeleri

Mimar Derya Akdurak, stajını Milano'da yaptıktan sonra 1989 yılında Makomim Mimarlık'ı kurdu. İç mekan tasarımlarıyla tanınan Derya Akdurak kimdir? İşte Derya Akdurak'ın detaylı özgeçmiş bilgileri...

Dreg İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreg İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Ergezgin tarafından kuruldu.

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çatal, Derya Çatal, Sena Çatal ve Sinan Çatal ortaklığında kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Bakan Derya Yanık: Depremzedelere 1 milyar 851 milyon lira  kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş'te meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplam 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Müjdeyi Bakan Derya Yanık verdi! O Ödemelere yüzde 70 zam geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı açıklamada, gelir desteği ödemelerinde yüzde 70'lik bir yükselişe gideceklerini ve yaşlılar için ücretsiz gezi olanağının devlet aracılığı ile karşılandığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Aslan tarafından kuruldu.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Bakan Derya Yanık duyurdu ev hanımlarına prim desteği geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ev hanımlarına emeklilik detaylarına ilişkin bilgi verdi. Peki, ev hanımları nasıl emekli olacak? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan beklenen açıklama! Sosyal yardım maaşlarında zam heyecanı! Hemen buraya bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde ara zam beklentileri devam ederken, 2023 yılı zamlı sosyal destek rakamları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanmıştı. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri ne kadar?

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! 2 bin 431 kişi için sadece KPSS şart, mülakat yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yayınlandı. 2431 kişilik alımda mülakat şartı aranmayacak. Sadece KPSS puanı gerekecek. Bakan Derya Yanık işe alım ile ilgili detayları açıkladı. İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler…

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Aile Destek Programı kapsamında 4,4 milyar lira ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Derya Akdurak ve Makomim Mimarlık Projeleri Haberi

Derya Akdurak ve Makomim Mimarlık Projeleri

Derya Akdurak kimdir?


İzmir doğumlu olan Derya Akdurak, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Stajlarını Milano’da yaptı.  Politecnico Di Milano’da restorasyon ve iç mekan tasarımı üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. 


Öğrenciyken staj için gittiği Milano’da Ettore Sottsas, George Sowden ve Bruno Pozzi bürolarında çalıştı. Akdurak 1989 yılında Türkiye’ye döndü ve kendi ofisi Makomim’i kurdu. Akdurak genellikle iç mekan tasarımlarında yer aldı.



Derya Akdurak'ın eğitimi!


Lisans Üstü - Milano Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Restorasyon Bölümü (1989)


Lisans - Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1986)


Lisans Öncesi Eğitimi - İzmir Özel Türk Lisesi (1981)



Derya Akdurak imzalı projeler!


Urla Şarapçılık (2010), Akgerman Evi (2009), Naim Yelkenci Kuyumculuk (2007), Kırmızı Konutları (2007), Form Club Spa Merkezi (2006), Scognamiglio Alaçatı Evi (2004), Sadioğlu Evi...