17 / 05 / 2024

Derya Demirli Gayrimenkul iletişim

Derya Demirli Gayrimenkul iletişim

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Demirli tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Babylon Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Aslan tarafından kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Ormos Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ormos Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Derya Dostoğlu, Uğur Özer ve Yosi Amon ortaklığında kuruldu.

Dese Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dese Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  Sevinç       Uğur ve   Derya Temuralay tarafından kuruldu.

Seyhun Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhun Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Seyhun tarafından kuruldu.

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aspahan Derya Aksoylar ve Menekşe Gümüş ortaklığında kuruldu.

Dercem İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dercem İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Topcu ve Mehmet Ali Derya ortaklığında kuruldu.

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Şaşmaz tarafından kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Demirli tarafından kuruldu.

Derya Demirli Gayrimenkul iletişim Haberi

Derya Demirli Gayrimenkul iletişim

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Demirli tarafından kuruldu.

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü gayrimenkulün alınıp, satılması, kiraya verilmesi faaliyetlerinde aracılık emlak komisyonculuğu yapabilir, Şirket gayrimenkul acentelerinin faaliyetinde bulunabilir, Şirket her türlü danışmanlık faaliyetinde bulunabilir, Şirket her türlü gayrimenkulü, alıp satabilir, kiraya verebilir, Şirket site yönetimleri konusunda danışmanlık yapabilir, sitelerin teknik servisi, temizliği, yemek vb. konularda faaliyette bulunabilir, Şirket her türlü motorlu ve motorsuz araçların alım satımını yapabilir, kiraya verebilir, Şirket her türlü inşaat faaliyetinde bulunabilir, Şirket her türlü bilişim faaliyetinde bulunabilir, Şirket her türlü ürünün ithalat ve ihracatını yapabilir, Şirket yukarıda belirtilen faaliyet konuları ile ilgili olarak yerli ve yabancı şirket ve şahıslar...